جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46520
بازديد امروز: 34430
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,185,088

آمریکا واردات کود و سموم کشاورزی را هم تحریم کرده است (دوشنبه 1398/05/07)

ایسنا:
رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود ایران اعلام کرد که برخلاف آن چیزی که مبنی بر عدم تحریم کالاهای بشردوستانه از سوی مقامات آمریکایی گفته می‌شود، برای واردات و تامین کود و سموم مورد نیاز بخش کشاورزی با مشکل انتقال ارز به عنوان یکی از بزرگترین مشکلات روبه‌رو هستیم.

سید محمدمهدی حسینی یزدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پس از تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا بر ضد اقتصاد و مردم ایران، اخباری از سوی مقامات این کشور منتشر شد مبنی بر اینکه واردات کالاهای بشردوستانه همچون دارو و غذا به ایران تحریم نشده است، اما در حال حاضر برای واردات این محصولات نیز با مشکل انتقال ارز مواجه هستیم.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که بر سر راه واردات این محصولات وجود دارد این است که در شرایط تحریم کنونی، کارگزاران خارجی تا ۱۵ درصد قیمت‌هایشان را بالا برده‌اند، در این زمینه هم مشکلاتی بیشتری به وجود آمده و ناشی از همین تحریم‌ها است.

رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود ایران گفت: از سوی دیگر شرکت‌های واسطه‌ای نیز پس از تحریم‌ها و اعمال فشارهای آمریکا، نرخ خود را به صورت تحمیل شده به واردکنندگان ایرانی تا ۳۰ درصد افزایش داده‌اند که این مشکلات در شرایط کنونی بیشتر شده است و همین مسائل سبب می‌شود واردات کود و سموم کشاورزی با مشکلاتی روبه‌رو شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.