جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46519
بازديد امروز: 17402
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,168,060

بورس‌های آسیایی ریزشی باقی ماندند (چهارشنبه 1398/05/16)

ایسنا:
پس از چندین ریزش سنگین متوالی، شاخص‌های بورسی در آمریکا مجددا سبزپوش شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از اسوشیتدپرس، شاخص های بورسی آسیا در معاملات روز چهارشنبه نیز نتوانستند به مدار صعوی بازگردند و تشدید تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین برای معامله گران نگران کننده تر از آن بود که صف‌های خرید را مجددا شکل دهد. با به نتیجه نرسیدن آخرین دور از مذاکرات تجاری بین آمریکا و چین در شهر شانگهای، رئیس جمهور آمریکا تهدید کرد که از یکم سپتامبر امسال، ۳۰۰ میلیارد دلار باقی مانده از محصولات وارداتی چینی را مشمول اعمال تعرفه ۱۰ درصدی خواهد کرد. در صورت تحقق چنین امری، دولت ترامپ بر تمامی واردات ۵۵۰ میلیلارد دلاری آمریکا از چنین تعرفه ۱۰ تا ۲۵ درصدی اعمال کرده است. از سوی دیگر چین بر تمامی ۱۱۰ میلیارد دلار واردات خود از آمریکا تعرفه اعمال و تهدید کرده است که به هر اقدام بعدی آمریکا پاسخ فوری وقاطع خواهد داد.

 امروز شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو با ریزش ۰.۸ درصدی به سطح ۲۰ هزار و ۴۲۱.۳۹ واحدی عقب نشست، شاخص " اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی ۰.۳ درصد افزایش یافت، شاخص "کسپی" بورس سئول ۰.۲ درصد و شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ‌کنگ ۰.۸ درصد ریزش کردند و شاخص "شانگهای کامپوزیت" بورس چین با ریزش ۰.۱ درصدی در سطح ۲۷۷۶.۹۱ واحدی بسته شد.

برخلاف بورس های آسیایی، بورس وال استریت موفق شد بار دیگر روند صعودی خود را از سر بگیرد به گونه ای که شاخص "اس اند پی ۵۰۰" با صعود ۱.۳ درصدی خود را به ۲۸۸۱.۷۷ واحد رساند، شاخص "داو جونز اینداستریال اوریج" با جهش ۱.۲ درصدی در سطح ۲۶ هزار و ۲۹.۵۲ واحدی بسته شد و شاخص "نزدک کامپوزیت" با صعود ۱.۴ درصدی به سطح ۷۸۳۳.۲۷ واحد رسید. شاخص "روسل ۲۰۰۰" نیز که در بردانده سهام شرکت‌های کوچک‌تر بورسی است ۱ درصد صعود کرد.

 امروز هم‌چنین هر بشکه نفت برنت با پنج سنت کاهش به ازای ۵۸.۸۹ دلار و نفت خام آمریکا با ۱۲ سنت کاهش به ازای ۵۳.۵۱ دلار مبادله شدند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.