جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46520
بازديد امروز: 18870
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,169,528

فائو "۲۰۲۰" را سال قرنطینه گیاهی معرفی کرد (شنبه 1398/05/19)

ایسنا:
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: فائو سال ۲۰۲۰ را سال قرنطینه گیاهی معرفی و ایران را موظف کرده است در سال ۲۰۲۰ برنامه‌هایی برای آموزش و شناساندن مباحث قرنطینه گیاهی برای آحاد مردم کشور داشته باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدرضا درگاهی با بیان اینکه قرنطینه گیاهی در هر جامعه‌ای می‌تواند امنیت غذایی کشور را تضمین کند، گفت: رعایت مباحث قرنطینه گیاهی در مرزهای کشور، امنیت غذایی مطلوبی را به همراه خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: بیش از ۹۰ پست قرنطینه‌ای در گمرکات، بنادر و فرودگاه‌های کشور وجود دارد که وظیفه دارند از ورود آفات و بیماری‌هایی که با محموله‌ها و محصولات گیاهی وارد کشور می‌شود، جلوگیری کنند.

درگاهی با بیان اینکه فائو سال ۲۰۲۰ را سال قرنطینه گیاهی معرفی کرده، با اشاره به اینکه در این خصوص ستادی در سازمان حفظ نباتات تشکیل شده است، تصریح کرد: وظیفه همکاران من در این ستاد این است که برنامه‌ها و افق‌هایی را در مباحث قرنطینه در کشور با رویکرد اقدامات صورت گرفته در گذشته و برنامه‌های پیش‌رو در آینده ترسیم کنند، همچنین این مباحث در مقاطع ابتدائی و در مقاطع تحصیلی دانشگاهی اضافه شود.

وی اظهار کرد: در این خصوص برنامه‌ای داریم که طرح جامع قرنطینه کشور را که همکاران من با بکارگیری از ظرفیت‌های تحقیقاتی کشور با مشورت و راهنمایی صاحب نظران در حال انجام آن هستند، تدوین و از طریق وزیر جهاد کشاورزی به دولت ارائه کنیم تا بتوانیم در بحث قرنطینه نگاه قابل قبولی داشته باشیم و بتوانیم امنیت غذایی کشور را حفظ کنیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.