جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 14956
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,165,614

آغاز عملیات احداث‌ ۱۴ مرکز سوخت‌گیری در ۱۰ منطقه راه‌آهن (یک شنبه 1398/05/20)

خبرگزاری فارس:
معاون ناوگان شرکت راه‌آهن گفت: برای ساماندهی جایگاه‌های سوخت در مناطق ریلی هم اکنون عملیات ساخت ۱۴ مرکز سوخت‌گیری در ۱۰ منطقه آغاز شده و انتظار داریم تا دو سال آینده شاهد تکمیل این ۱۴ مرکز سوخت گیری باشیم


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت راه‌آهن، پنجمین جلسه شورای مدیران مناطق راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

در این جلسه معاون ناوگان شرکت راه‌آهن بیان کرد: بهبود وضعیت ناوگان باری و مسافری از مهم ترین برنامه‌های شرکت راه آهن در این بخش است و انتظار داریم با توجه به قراردادهای تعمیر و نگهداری با شرکت‌های پیمانکاری تعداد واگن ها و لکوموتیوهای مناسب در شبکه افزایش یابد.

محمدهادی ضیایی مهر‌ افزود: برای تمرکز زدایی و ساماندهی مراکز تعمیرات لکوموتیو در مناطق، در مرحله نخست صدور مجوزهای لازم برای ۶ منطقه و در مرحله بعدی برای ۶ منطقه دیگر در دستور کار قرار گرفته تا در مجموع در ۱۲ منطقه، تعمیرات مورد نیاز به سهولت انجام شود.

وی با بیان اینکه در ۳ برنامه کوتاه، میان و بلند مدت صیانت از لکوموتیوها به عنوان سرمایه ‌های اصلی شرکت راه‌آهن مورد توجه جدی قرار گرفته است، گفت: برای حفظ زیبایی ظاهری لکوموتیوها مقرر شده هر هفته حداقل یک بار لکوموتیوها شستشو شوند و در صورت نیاز به رنگ آمیزی نسبت به رنگ کردن آنها در مناطق اقدام شود.

به گفته ضیایی مهر، برای ساماندهی جایگاه‌های سوخت در مناطق ریلی هم اکنون عملیات ساخت ۱۴ مرکز سوخت‌گیری در ۱۰ منطقه آغاز شده و انتظار داریم تا دو سال آینده شاهد تکمیل این ۱۴ مرکز سوخت گیری باشیم و شناسایی ۱۹ مرکز در ۱۸ منطقه دیگر نیز در دستور کار شرکت راه آهن است.

وی با اشاره به اهمیت سیر قطارهای امداد و نجات در مواقع ضروری در خطوط ریلی کشور، افزود: ساماندهی قطارهای امداد و نجات یکی از مهم ترین برنامه های شرکت راه آهن با استفاده از تجربه کشورهای خارجی در کل شبکه ریلی است تا در مواقع اضطراری با استفاده از واگن های اورژانسی عملیات امداد و نجات به فوریت انجام شود.

بنابراین گزارش در ادامه ‌این مراسم‌ حسین عاشوری، قائم‌مقام راه‌آهن، بیان کرد: با توجه به ضرورت استفاده بهینه از لکوموتیوهای موجود در خطوط ریلی کشور به عنوان یکی از اصلی‌ترین سرمایه‌های راه‌آهن، تعمیر و بازسازی لکوموتیوهای متوقف درمناطق مختلف ریلی در دستور کار معاونت ناوگان راه آهن قرار گرفته است تا وضعیت سیر لکوموتیوهای باری و مسافری در شبکه بهبود پیدا کند.

قائم مقام راه آهن با بیان اینکه رفع مسایل و مشکلات مناطق مختلف ریلی در زمینه های مختلف در ستاد مرکزی پیگیری می شود، گفت: برای رفع کمبودها در مناطق، انتظار ما این است که پس از صدور مجوز، مدیران مناطق تا حصول نتیجه موضوع را پیگیری کنند.

بنابراین گزارش پنجمین جلسه شورای مدیران مناطق راه آهن با حضور قائم مقام، معاون ناوگان، مدیران ستادی و مدیران ۲۱ منطقه ریلی کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

کمبود نیروی انسانی، بازرسی مستمر از واگن های مسافری درمناطق، تعیین تکلیف آیین‌نامه کیلومتراژ راهبران لکوموتیوها، بهبود تعمیرات واگن های مسافری و باری در ایستگاه ها و ساماندهی مخازن و تسهیل سوخت رسانی، از مهمترین مسایل مطرح مدیران مناطق ریلی کشور در این جلسه بود.

تامین قطعات مورد نیاز برای تعمیر لکوموتیوها، بومی گزینی لکوموتیورانان، رفع خرابی دیزل ها، بازسازی و تامین جر‌ثقیل مورد نیاز مناطق و ساخت آشیانه و ساختمان دپو در مناطق و نصب دوربین در لکوموتیوها از دیگر مسایل مطرح در پنجمین جلسه شورای مدیران مناطق با قائم مقام راه‌آهن بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.