جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 11755
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,162,413

فروش تلویزیون‌های دارای گیرنده ماهواره‌ در بازار (یک شنبه 1398/05/27)

ایرنا:
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری ایران گفت: با گشتی در بازار اصلی لوازم صوتی، تصویری و خانگی تهران شاهد فروش تلویزیون‌های قاچاق دارای گیرنده ماهواره هستیم که به «جنس شرکتی» مشهور شده‌اند و به راحتی خرید و فروش می‌شوند.

«بابک ثقفی» امروز یکشنبه در نشستی خبری در محل شرکت صنایع ماشین‌های اداری ایران افزود: در سال‌های گذشته ۶۰ درصد بازار داخل را به راحتی در اختیار برندهای خارجی قرار دادیم که در ادامه متاثر از تحریم‌ها به راحتی بازار کشورمان را رها کردند و به عرضه قطره چکانی پرداختند.
وی بیان داشت: امروز همین شرکت‌ها با دامپینگ کالاهایشان در مرزها از جمله در کردستان، دبی و غیره به دنبال کاهش هزینه‌های قاچاق به ایران هستند تا اجازه ندهند تولیدکنندگان و رقبای ایرانی‌شان قدرت بگیرند؛ مسئولان باید در این زمینه به هوش باشند.
به گفته این مقام صنفی، امروز شاهد متعادل شدن بازار لوازم صوتی، تصویری و خانگی هستیم که یکی از دلایل اصلی آن افزایش کالای قاچاق است.
وی خاطرنشان کرد: خروج ناگهانی برندهای خارجی از کشورمان به دلیل تحریم‌ها، سبب شد تا تولیدکنندگان داخلی جان تازه‌ای گرفته و خودشان را پیدا کنند.
ثقفی ادامه داد: کاهش مصرف، متاثر از افزایش نرخ ارز و افزایش قیمت‌ها سبب شد تا تقاضای مصرف‌کنندگان نیز کاهش یابد که عامل سوم متعادل شدن بازار است.

این مقام صنفی بیان داشت: اکنون که قیمت ارز نیمایی و بازاری به هم نزدیک شده، واردات قاچاق جذابیتی بیش از سال‌های گذشته یافته است و بطور مثال تلویزیون قاچاق کیلویی ۳۵ هزار تومان در مرز کردستان خرید و فروش می‌شود.
وی گفت: تولیدکنندگان داخلی قادر به مقابله، اما نیازمند حمایت دولت هستند، زیرا امروز تولیدکننده خارجی در مرزها دامپینگ می‌کند.
ثقفی پیش‌بینی کرد که امسال بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه تلویزیون قاچاق به کشور وارد شود؛ این در حالی است که نیاز سالیانه تلویزیون در ایران بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه است و همین تعداد قاچاق میتواند بازار را متشنج کند.
وی در پاسخ به ایرنا درخصوص اینکه آیا تحریم‌ها تاثیری بر واردات قطعات مورد نیازشان به کشور داشته است؟ افزود: از آنجایی که در تولید تلویزیون با یکی از بزرگترین برندهای جهانی همکاری می‌کنیم، مشکل آنچنانی در تامین قطعات نداشتیم، اما بطور نمونه از آنجایی که فناوری اندروید متعلق به آمریکایی‌هاست، برای تامین قطعات های‌تک مدتی با مشکل مواجه شدیم.
عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان لوازم صوتی و تصویری ایران خاطرنشان کرد: اکنون ۶۰ تا ۷۰ درصد قطعات تولید تلویزیون و ۴۰ تا ۵۰ درصد قطعات مورد نیاز تولید لوازم خانگی از خارج کشور تامین می‌شود که با وجود ارتباط با بیش از ۸۰ تامین کننده و راه حل‌های جدیدی که در تحریم‌ها یافته‌ایم، تامین قطعات برای تولید و خدمات پس از فروش بدون وقفه انجام می شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.