جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 8867
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,159,525

گلستان ۱۳ درصد گندم کشور را تولید می‌کند (شنبه 1398/06/02)

ایرنا:
رییس سازمان جهادکشاورزی گلستان اعلام کرد که این استان با میانگین تولید سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندم با کیفیت بالا، ۱۲ تا ۱۳ درصد از این محصول استراتژیک کشور را تولید می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مختار مهاجر جمعه شب در مراسم نخستین جشن برداشت گندم گلستان که در گنبدکاووس برگزار شد، گفت: گندم تولیدی گلستان از بهترین و مرغوب‌ترین گندم‌ها در کشور است که مخلوط کردن ۱۰ تا ۱۵ درصد گندم این استان با گندم دیگر استان‌ها، کیفیت گندم آن‌ها را نیز ارتقا می‌دهد.

وی افزود: کشاورزان گلستان با سختی و مشقت زیاد از جمله خشکسالی در برخی سال‌ها و یا رطوبت بالا و مبارزه با آفات و بیماری‌ها، گندم تولید می‌کنند و نقش مهمی در امنیت غذایی کشور و تامین رزق عمومی مردم (نان) برعهده دارند که باید دست چنین کشاورزانی را بوسید.

دکتر مهاجر با تاکید بر ضرورت توجه کشاورزان به زنجیره بازرگانی گندم در گلستان و تحویل محصول تولیدی به سیلوهای استاندارد دولتی و بخش خصوصی، گفت: گندم تولیدی استان به دلیل اینکه نقش مهمی در رزق عمومی مردم دارد بایستی فارغ از مسایل ریالی و مادی، به اهل آن تحویل داده شود.

وی با اشاره به اتفاق مخلوط کردن بخشی از گندم‌های تولیدی در گنبدکاووس با فضولات حیوانی و با ابراز تاسف از این حادثه، اضافه کرد: کشاورزان نبایستی اجازه سوء‌استفاده از دسترنج‌شان را به برخی فرصت طلبان بدهند.

رییس سازمان جهادکشاورزی گلستان ادامه داد: متاسفانه یک سری دلال و  فرصت طلب در این حادثه، آبرو و شخصیت کشاورزان را به بازی گرفتند که دستگاه قضایی بایستی با این افراد بدون اغماض برخورد کند.

دکتر مهاجر همچنین از توانایی گلستان برای تولید دو میلیون تن گندم خبر داد و گفت: لازمه تحقق آن، رعایت مسائل فنی و استفاده از ارقام گواهی شده و توجه به خاک و تغذیه درست آن و نیز استفاده از نظر کارشناسان پهنه می‌باشد.

وی افزود: کشاورزان گلستانی در سال زراعی ۹۸ - ۹۷  با وجود ۷۵ روز هوای بارانی و ابری و مبارزه با آفات و بیماری‌های ناشی از رطوبت بالا و در نهایت وقوع سیل که به ۵۵ هزار هکتار از مزارع گندم استان خسارت کامل زد، موفق به تولید یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن محصول شدند، در حالی که پیش بینی کارشناسان، تولید ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تن از این محصول بود.

به گزارش ایرنا، رییس سازمان جهادکشاورزی گلستان درحاشیه این مراسم نیز در جمع خبرنگاران از بهره برداری یا آغاز عملیات اجرایی ۲۲۱ پروژه در بخش های مختلف زراعی، دامی، شیلات و جنگل و مرتع با اعتبار افزون بر ۱۳۸۰ میلیارد ریال با اشتغالزایی ۹۸۴ نفر و بهره مندی ۱۷ هزار و ۶۳۳ خانوار در هفته دولت( ۲ تا ۸ شهریور) امسال خبر داد.

دکتر مهاجر همچنین گفت: امسال کشاورزان گلستانی حدود ۶۰۰ هزار تن گندم تولیدی را به مراکز خرید دولتی تحویل دادند و ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تن نیز در انبارهای غیر استاندارد دلالان یا کشاورزان نگهداری می شود ضمن اینکه بقیه گندم تولیدی استان نیز توسط بخش خصوصی و کارخانه های آرد خریداری و ذخیره شده است.

به گزارش ایرنا، در مراسم نخستین جشن برداشت گندم گلستان که با اجرای برخی برنامه های فرهنگی و هنری اقوام همراه بود، علاوه بر تجلیل از ۳۰۰ گندم‌کار برتر ۱۴ شهرستان استان، از برخی مدیران و فرمانداران فعال و نیز صاحبان مراکز خرید برتر این محصول با اهدای لوح سپاس و مدال افتخار تجلیل شد.

استان گلستان با ۶۳۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی از استان های برتر کشور در تولیدات بخش کشاورزی بالاخص تولید گندم در کشور است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.