جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 6782
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,157,440

دستور رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای ساخت خانه‌های استیجاری (دوشنبه 1398/06/04)

اقتصاد ایران:
عضو کمیسیون عمران مجلس از ابلاغ آیین نامه ساخت خانه های استیجاری از سوی رئیس جمهور به وزیر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، مجید کیانپور با اشاره به برنامه‌ریزی شهرداری‌های کل کشور برای تولید مسکن استیجاری، گفت: اخیرا نشستی با حضور شهرداران کلانشهرهای کل کشور برگزار شد و در این نشست محورهای طرح تولید مسکن استیجاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رئیس جمهور اواخر تیر ماه در نامه ای به وزارت کشور، آیین نامه ساخت مسکن استیجاری را ابلاغ کرد، اقدامی که با استقبال شهرداری های کل کشور همراه بود.

وی با اشاره به رویکرد دولت برای تولید مسکن و اجرای طرح جامع ملی مسکن، افزود: یکی از محورهای این طرح، تولید مسکن استیجاری است حال برای تحقق این مسئله می توان از ظرفیت شهرداری ها برای تولید مسکن استفاده کرد.

شهرداری ها به ویژه شهرداری کلانشهرها می توانند در قالب طرح های مشارکتی با سازندگان نسبت به تولید مسکن استیجاری اقدام کنند، به این صورت که شهرداری اقدام به ارائه زمین کرده و تولیدکنندگان پروژه ها را اجرایی می کنند

کیانپور ادامه داد: شهرداری ها به ویژه شهرداری کلانشهرها می توانند در قالب طرح های مشارکتی با سازندگان نسبت به تولید مسکن استیجاری اقدام کنند، به این صورت که شهرداری اقدام به ارائه زمین کرده و تولیدکنندگان پروژه ها را اجرایی می کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: به نظر من تولید مسکن استیجاری بازی دو سر برد است، زیرا با این اقدام، هم بخشی از مشکلات مستأجران برای تأمین مسکن حل شده و هم اینکه شهرداری ها می توانند از این مسیر به درآمدزایی خوبی دست یابند.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی یکی از مباحث مطروحه اصلاح حرایم شهری است تا با استفاده از این مسئله، دولت و شهرداری ها اقدام به تولید انبوه مسکن و مسکن استیجاری کنند.

عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: در شرایط کنونی حدود ۵۰ درصد از درآمد خانوارها صرف پرداخت اجاره بها می شود، حال می توان با تولید مسکن استیجاری سهم هزینه خانوارها در این حوزه را کاهش داد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.