جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 4813
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,155,471

تولید نفت را سه روزه افزایش می‌دهیم (سه شنبه 1398/06/05)

ایرنا:
وزیر نفت گفت: در صورت لغو تحریم صادرات نفت ایران، تولید نفت را سه روزه به میزان پیش از تحریم‌ها بر می‌برگردانیم.


 بیژن زنگنه عصر سه شنبه در حاشیه چهارمین همایش مسئولیت های اجتماعی صنعت نفت در جمع خبرنگاران ادامه داد: بیشترین تمرکز در این سال ها، غرب کارون و عسلویه بوده و خدمات اجتماعی و عمرانی در مناطق دیگر مانند سرخس و کنگان نیز اقداماتی انجام شده است.
وی افزود: پتروشیمی صنعت پخته ای است زیرا محصولات پایین دستی تولید می کند البته زنجیره ای دارد.
زنگنه ادامه داد: پتروشیمی تا سال ۱۴۰۰ دومین جهش بزرگ خود را تجربه می کند و تولید پتروشیمی نسبت به سال ۹۲ دو برابر شده و رقم تولید ۱۰۰ میلیون تن در سال عبور می کنیم.
وی گفت: در تدارک جهش سوم پتروشیمی هستیم و در نمایشگاه ایران پلاست می توان دستاوردهای پتروشیمی کشور را دید.
وزیر نفت با اشاره به اینکه امروزه صنایع پایین دست پتروشیمی سالانه ۶ میلیارد دلار خوراک می خرند و هیچ صنعت دیگری نداریم که  ۶ میلیارد دلار خوراک به پاین دست خود بدهد، افزود:  این ها تبدیل به محصولات نهایی می شود البته اکنون ظرفیت پایین دست پتروشیمی بسیار بالاتر است اما باید بازار برای فروش وجود داشته باشد.
زنگنه ادامه داد: این بازار بخشی صادراتی  و بخشی داخلی است. بازار داخلی به رشد اقتصادی نیاز دارد زیرا ایجاد ثروت امکان تقاضای بیشتر را فراهم می کند.
وی تاکید کرد: برای تحریک صادرات نیز به بهبود روابط بین المللی نیاز داریم. 
وزیر نفت گفت: آیین نامه پترو پالایشگاه ها در حال نگارش است و تا پایان ماه وضعیت ۳۶۰ هزار بشکه سیراف به نتیجه می رسد.

زنگنه در پایان یادآورشد: مسئولیت مبارزه با جاسوسی و جلوگیری از نیروهای نفودی و نیروهای پرسنلی ۱۰۰ درصد بر عهده نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور است و دستگاه های اجرایی مسئولیتی در این خصوص ندارند ما بارها اعلام کرده ام که باید از این حوزه ها حفاظت و مراقبت شود، زیرا نفت در خط مقدم حمله حضور دارد جنگ اقتصادی نفت در خط مقدم است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.