جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 4514
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,155,172

در تولید واکسن دامی خودکفا هستیم (چهارشنبه 1398/06/06)

ایسنا:
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ایران در تولید واکسن دامی به خودکفایی رسیده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا رفیعی‌پور در نشست خبری با بیان اینکه بیش از ۹۶ درصد واکسن دامی مورد نیاز کشور تولید داخل است، تصریح کرد: سالانه بالغ بر ۳۰۰ میلیون دوز واکسن دامی در کشور تولید می شود.

وی افزود: همچنین سالانه ۱۰ میلیارد دوز واکسن طیور در کشور مصرف می شود که تنها ۳۰ درصد آن در کشور تولید می شود و بالغ بر ۷۰ درصد واکسن های طیور مصرفی کشور وارداتی هستند.

رفیعی‌پور با بیان اینکه از ورود واکسن سازان کشور به عرصه تولید واکسن طیور با تمام توان حمایت می کنیم، خاطرنشان کرد: بر اساس توافقات انجام گرفته و ورود دو شرکت واکسن ساز کشور به حوزه تولید واکسن طیور، امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم ۵۰ درصد از واکسن طیور مورد نیاز کشور را در داخل تولید کنیم.

وی با اشاره به وارداتی بودن ۱۰ درصد از گوشت قرمز مصرفی در کشور، اظهار کرد: در صورتی که تا سال ۱۴۰۰ بتوانیم سالانه ۹۵۰ هزار تن گوشت قرمز تولید کنیم از واردات این محصول بی نیاز خواهیم بود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در خصوص نوسانات قیمت مرغ در بازار نیز  گفت: در حوزه گوشت مرغ بالغ بر ۲ میلیون و ۳۰۰ تن تولید داریم که مازاد بر مصرف بوده و قابلیت صادرات دارد و تلاطم های موجود در قیمت مرغ در بازار نه به دلیل تولید که به دلیل نوسانات ارزی و مشکلات در توزیع بوده است.

وی از تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع آبزیان در کشور خبر داد و افزود: ایران در زمینه تولید ماهی قزل‌آلا رتبه یک دنیا را دارد و سالانه ۴۰۰ هزار تن از این محصول در کشور تولید می شود.

رفیعی‌پور با اشاره به موفقیت هایی در حوزه صنعت دام و طیور  گفت: چهل سال پیش ایران به عنوان واردکننده صرف در حوزه دامی مطرح بود اما امروز به عنوان صادر کننده موفق در حوزه تولیدات دامی، عسل، فراورده های لبنی، آبزیان و مرغ هستیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اینکه برای رونق و توسعه تولید در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باید گام های ویژه ای برداشته شود، اظهار کرد: توجه به آمایش سرزمینی در حوزه تولیدات دامی، ایجاد زنجیره های تولید و حذف وابستگی به خارج در حوزه های مختلف دامپزشکی؛ از مهم ترین مواردی است که می تواند رونق تولید را در بخش دام و طیور و نهاده های آن محقق سازد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.