جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 2508
ميانگين بازدید: 60469
بازديد کل: 166,153,166

نفت درجا زد (شنبه 1398/06/09)

ایرنا:
قیمت هفتگی نفت با وجود فراز و فرودهایی که به دنبال اتفاقات سیاسی و اقتصای تجربه کرد با کمترین نوسان همراه بود و در حدود ۵۹ دلار درجا زد.

در حالی که نفت اول هفته گذشته را با کاهش قیمت شروع کرد اما در روزهای پایانی هفته و با افزایش امید به مذاکره آمریکا و چین بر سر تعرفه به بالای ۶۰ دلار بازگشت. ‌

چین اعلام کرد: در برابر اقدام آمریکا برای افزایش قیمت تعرفه‌ها بلافاصله واکنش متقابل نشان نخواهد داد و ترجیح می‌دهد برای کاهش تعرفه‌ها از در مذاکره وارد شود و همین کافی بود تا امید به بهبود روابط و رشد اقتصادی جهان بیشتر شود.

همین امر قیمت نفت را روز پنجشنبه تا نزدیک ۶۱ دلار نیز بالا برد اما نزدیک شدن طوفان به فلوریدای آمریکا که مرکز پالایشی این کشور به شمار می‌رود، ‌باعث شد تا تقاضا تضعیف شود و همن امر قیمت ها را به زیر ۶۰ دلار کشاند.

نزدیک شدن طوفان به ساحل ایالت فلوریدا آمریکا که می‌تواند بر تقاضای نفت در این منطقه تأثیر منفی داشته باشد، از جمله دلایل افت قیمت نفت در معاملات دیروز بود. تازه‌ترین ارزیابی‌ها نشان می‌دهد طوفان دوریان به منطقه (نفت‌خیز) خلیج مکزیک نمی‌رسد و این یعنی تولید و عرضه نفت مشکلی نخواهد داشت و به جای یک رویداد مخل عرضه نفت به یک حادثه مخرب تقاضا در بازار تبدیل می‌شود.

مجموع این شرایط باعث شد تا قیمت هفتگی نفت تقریبا بدون تغییر باقی بماند. نفت برنت که هفته را با قیمت ۵۹ دلار و ۳۴ سنت آغاز کرده بود،‌ روز جمعه با قیمت ۵۹ دلار و ۲۵ سنت به کار خود پایان داد.

نفت شاخص آمریکا اما نوسان بیشتری داشت و از ۵۴ دلار و ۱۷ سنت اول هفته به ۵۵ دلار و ۱۰ سنت رسید.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.