جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 58704
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,149,037

مصرف آب شرب در تهران و کشور رکورد شکست/ دلیل افزایش مصرف چیست؟ (سه شنبه 1398/06/12)

خبرگزاری فارس:
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه امسال مصرف آب شرب نه فقط در تهران بلکه در کشور رکوردزنی کرد، گفت: برای اینکه از رشد مصرف آب جلوگیری شود برنامه‌های ویژه‌ای برای تابستان سال آینده اجرا خواهد شد.

محمدرضا بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که برای اینکه مصرف آب شرب در تابستان سال آینده رکورد نزند آیا برنامه‌ای اجرا خواهد شد، گفت: از حدود 6.7 میلیارد مترمکعب آب شرب کشور یک میلیارد و 375 میلیون مترمکعب در استان تهران مصرف می‌شود که از این میزان نیز یک میلیارد و 60 میلیون مترمکعب سالانه در شهر تهران مصرف می‌شود.

وی تأکید کرد: تابستان امسال نه فقط در تهران بلکه در کل کشور رکورد مصرف آب زده شد به طوری که در شهر تهران میزان مصرف حتی به 3 میلیون و 700 هزار مترمکعب هم رسید.

بختیاری با تأکید بر اینکه استان تهران بعد از سیستان و بلوچستان فقیرترین استان کشور از لحاظ منابع آبی است، اظهار داشت: رشد مصرف و رکوردزنی مصرف آب شرب تنها منوط به تهران نیست و این موضوع در کل کشور نیز امسال رخ داد پس آمار نشان می‌دهد که مردم باید در مصرف بهینه آب جدیت داشته باشند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه وضعیت مناسب بارش‌ها از یک سو و افزایش مصرف آب نشان داد که هنوز در فرهنگ‌سازی و مصرف بهینه آب باید با مردم بیشتر صحبت کرد، گفت: در آسیب‌شناسی صورت گرفته که اخیراً انجام شده است متوجه شدیم که انگاره و تصور غلط بارش‌های مناسب امسال دلیل اصلی رکوردزنی مصرف آب در کل کشور و تهران بوده است.

وی افزود: مردم تصور کردند که چون امسال بارش‌ها خوب بوده است پس مشکل آب نداریم پس این وضعیت به ما متذکر شد که باید به فرهنگ بهینه مصرف آب از اقتصاد آب توجه بیشتری شود.

بختیاری با اشاره به اینکه باید مردم در هنگام شست‌وشو و استفاده از آب شرب به این موضوع توجه کند که وضعیت آب کشور وضعیت خوبی نیست و زمان استفاده از آب را تا آنجا که می‌تواند کاهش دهند، گفت: برای تابستان سال آ‌ینده و اینکه رکورد مصرف آب شرب باز هم تکرار نشود برنامه‌های خوبی در حال پیگیری است که باید اجرا شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.