جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 51224
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,141,557

ایران و روسیه به دنبال جایگزین سوئیفت (شنبه 1398/06/23)

ایسنا:
یک مقام ارشد روسی از همکاری این کشور با ایران برای یافتن جایگزین سامانه سوئیفت خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، یوری یوشاکوف- دستیار رئیس جمهور روسیه به خبرنگاران گفت که ایران و روسیه در حال برنامه‌ریزی بر سر استفاده از سیستم پیام رسان مالی روسی مشابه سوئیفت و سیستم ایرانی "سپام" به عنوان جایگزین سیستم سوئیفت و محافظت از روابط دوجانبه خود در برابر تحریم‌های دیگر کشورها هستند.

نوامبر سال گذشته سیستم پیام‌رسان سوئیفت تحت فشارهای آمریکا مجبور شد دسترسی بانک‌های ایرانی به این سامانه را که به دنبال توافق اتمی سال ۲۰۱۵ مجددا برقرار شده بود، قطع کند. سیستم سوئیفت یک سامانه ارتباطی بین بانکی جهانی است که در سال ۱۹۷۳ در بلژیک تاسیس و چهار سال بعد به طور رسمی راه‌اندازی شد.

یوشاکوف افزود: به منظور مراقبت از تجارت دوجانبه و روابط اقتصادی، در حال ارزیابی اقدامات لازم نظیر استفاده از ارزهای ملی و اتصال سیستم پیام‌رسان مالی روسیه و ایران به یکدیگر هستیم.

لازم به ذکر است ایران در سال ۱۳۷۰ به عضویت سوئیفت درآمد اما به دلیل تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا بر ضد برنامه هسته‌ای ایران در سال ۱۳۹۰ دسترسی بانک‌های ایرانی به این سیستم قطع شد. به دنبال امضای برجام در تیر ماه ۱۳۹۴، دسترسی بانک‌های ایرانی مجددا به این سامانه برقرار و پس از خروج آمریکا از این توافق و بازگشت یکجانبه تحریم‌ها، مجددا سوئیفت تصمیم به قطع همکاری با بانک‌های ایرانی گرفت.

طبق اعلام گمرک روسیه، در هفت ماهه نخست امسال، ایران و روسیه با یکدیگر ۱.۳۳ میلیارد دلار مراوده تجاری داشته اند که از این بین، سهم صادرات روسیه به ایران حدود ۱ میلیارد دلار و صادرات ایران به روسیه ۳۳۳ میلیون دلار بوده است. مبادلات دوجانبه ایران و روسیه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از ۲۴ درصد افزایش داشته است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.