جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 40274
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,130,607

با بانک‌ها در صورت کوتاهی در پرداخت تسهیلات به بخش تولید برخورد می‌شود (چهارشنبه 1398/07/03)

ایرنا:
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در صورت اثبات تخلف بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی از طریق سازوکار نظارتی بانک مرکزی با آنها برخورد می‌شود.

فرهاد دژپسند عصر چهارشنبه در حاشیه مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به خبرنگار ایرنا درباره گلایه برخی واحدهای تولیدی از تخلف بانک ها در پرداخت تسهیلات ضروری، افزود: تخلفات بانک ها از جمله در نرخ سود تسهیلات پرداختی مورد بررسی قرار می‌گیرد که بانک مرکزی آن را انجام می دهد.
وی اضافه کرد: همچنین در بانک‌های دولتی، وزارت امور اقتصادی و دارایی از طریق نظارت مجمعی که داراست به این تخلفات رسیدگی می‌کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع خبرنگاران درباره فروش اموال مازاد بانک ها نیز عنوان کرد: همه بانک‌های دولتی برنامه فروش شرکت‌ها و اموال مازاد را در دستور کار دارند و اهتمام جدی برای این اقدام آنها وجود دارد.
دژپسند اضافه کرد: تا پایان امسال پس از آماده شدن گزارش مربوط به واگذاری‌ها، درباره نوع برخورد با بانک ها و تشویق یا تنبیه آنها تصمیم‌گیری می‌شود.
وی درباره گمرک نیز یادآور شد: از جمله انتقاداتی که به گمرک مطرح شده سختگیری برای ندادن مجوز ترخیص برخی کالاها است که از نظر ما این اقدام گمرکات درست است و باید از آن تقدیر شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: کالاهایی که ثبت سفارش ندارند، کالاهایی که در گروه ۴ قرار داشته و ورود آنها ممنوع است و کالاهایی که منشا ارز آن مشخص نیست، نباید اجازه ترخیص آنها توسط گمرک صادر ‌شود.
دژپسند درباره وجود لوازم خانگی قاچاق در بازار نیز گفت: باید بررسی شود که قاچاق از چه طریقی انجام شده است، یخچال ساید بای ساید بزرگ نمی‌تواند از گمرک خارج شود، شاید از سایر جاها مانند بازارچه‌های مرزی وارد شده باشد.
وی تصریح کرد: به دلیل نظارت جدی در گمرکات و تجهیز آنها به ایکس ری نمی‌توان اینگونه کالاها مانند یخچال فریزر بزرگ را از گمرک به داخل کشور قاچاق کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره تکلیف کارتخوان پزشکان نیز خاطرنشان کرد: سازمان امور مالیاتی به طور جدی در حال بررسی و اجرای این طرح است.
دژپسند همچنین در مراسم بزرگداشت هفته مقدس، خواستار استفاده از تجربیات دفاع مقدس در جنگ اقتصادی کنونی شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.