جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46518
بازديد امروز: 35681
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,126,014

گنبدلی تنها میدان گازی مشترک ایران و ترکمنستان است (سه شنبه 1398/07/09)

ایرنا:
مدیر عامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران گفت: میدان گازی گنبدلی در شهرستان سرخس تنها میدان گازی مشترک خشکی بین جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان است.

رامین حاتمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میادین نفتی نیز در این منطقه وجود ندارد و این میادین در جنوب و غرب کشور واقع شده اند.

وی اظهار داشت: در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی این وزارتخانه در شهرستان سرخس به تازگی تفاهم نامه ساخت هشت واحد آموزشی در این شهرستان منعقد شده است.

وی گفت: اعتبار تخصیص یافته به این پروژه های آموزشی معادل ۲۱۳ میلیارد ریال می باشد که با بهره برداری از این واحدها علاوه بر افزایش سرانه آموزشی این شهرستان کیفیت آموزش نیز افزایش می یابد.

حاتمی افزود: بر این اساس هفت مدرسه و یک سالن آمفی تئاتر در شهر سرخس در کنار شهرک های شرکت نفت با اعتبار وزارت نفت و توسط اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی ساخته خواهد شد.

شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق به عنوان یکی از زیرمجموعه های شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، سال ۱۳۷۷ تاسیس و فعالیت آن سال ۱۳۷۹ در ستاد مستقر در مشهد آغاز شد. شرکت بهره ‎برداری نفت و گاز شرق با برداشت مستمر گاز از حدود ۷۰حلقه چاه فعال در منطقه خانگیران سرخس، تامین نیاز نیروگاه های نکا و پتروشیمی بجنورد و نیز گاز مصرفی استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، مازندران، گلستان و بخشی از سمنان را بر عهده دارد.

سابقه اکتشاف گاز در منطقه خانگیران واقع در شمال شرق مشهد به سال ۱۳۳۱ و فعالیت نخستین چاه گاز شیرین آن به سال ۱۳۴۱ باز می گردد.

پالایشگاه گاز خانگیران در این منطقه فراوری روزانه ۴۹،۵ میلیون متر مکعب گاز ترش و تولید ۱۱ میلیون متر مکعب گاز شیرین را انجام می دهد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.