جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 25021
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,115,354

آمادگی مناطق نفتخیز جنوب برای تولید حداکثری نفت (شنبه 1398/07/13)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اجرای برنامه‌های تعمیرات اساسی در این شرکت، از حفظ آمادگی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای تولید حداکثری خبر داد.

بر اساس اعلام شرکت ملی نفت ایران، احمد محمدی با اشاره به اهمیت حفظ آمادگی تولید حداکثری، گفت: در ماه‌های گذشته برنامه منسجمی برای تعمیرات اساسی تهیه کرده‌ایم که تاکنون ۴ اولویت اصلی آن اجرا شده است و برهمین اساس در بازه زمانی کوتاهی می‌توانیم به تولید حداکثری برسیم.

وی با تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری برای اجرای پروژه های جمع آوری گازهای همراه، گفت: هم اکنون یک قرارداد بزرگ با هلدینگ خلیج فارس و پتروشیمی مارون تحت عنوان " قرارداد جمع آوری گازهای مشعل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب" برای جمع آوری گازهای مشعل ظرف کمتر از سه سال داریم که برخی از عملیات اجرایی آن بر اساس برنامه زمان‌بندی شروع شده است.

محمدی ادامه داد: با اجرای این قرارداد، از سوزاندن روزانه افزون بر ۷۶۰ میلیون فوت مکعب (معادل ۲۲ میلیون مترمکعب) گاز در مناطق گچساران، آغاجاری، مارون و کارون جلوگیری می‌شود ضمن اینکه با اجرای این قرارداد افزون بر ایجاد ارزش افزوده برای کشور، از آلودگی محیط زیست جلوگیری می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تصریح کرد: اجرای طرح‌های جلوگیری از سوزاندن گازهای همراه حتی در میادین کوچکی که امکان احداث تاسیسات جمع‌آوری هم ندارند، در دستور کار است. بهسوزی فلرها نیز در نقاطی که مجاور مناطق مسکونی هستند آغاز شده است. افزون بر آن در منطقه مسجدسلیمان نیز توافق‌هایی با شرکت پتروپالایش بختیاری برای جمع‌آوری گازهای همراه صورت گرفته است که امیدواریم این موضوع نیز به قرارداد برسد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.