جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 25341
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,115,674

‌تأمین تجهیزات جدید امنیتی و نظارتی فرودگاه‌ها/راه اندازی پلیس گمرک در فرودگاه امام (یک شنبه 1398/07/14)

خبرگزاری فارس:
فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از خرید تجهیزات جدید امنیتی و نظارتی فرودگاه‌ها خبر داد و گفت: امیدواریم که با تأمین تجهیزات به روزدنیا شاهد بی‌نیازی به بازرسی‌های بدنی و استفاده از سیستم‌های کنترل نامحسوس در فرودگاه‌های کشور باشیم.

‌سردار حسن مهری در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اعلام این خبر اظهار کرد: دغدغه و ماموریت اصلی  پلیس فرودگاه های کشور تامین امنیت مسافران است، پلیس فرودگاه های کشور علاوه بر تامین نظم، وظیفه مبارزه با حمل مواد مخدر و نیز قاچاق کالا و ارز از طریق مسیرهای هوایی را بر عهده دارد و عملکرد موفقی در این حوزه داشته است.

فرمانده پلیس فرودگاه های کشور از راه اندازی پلیس گمرک در فرودگاه امام خمینی(ره) در هفته نیروی انتظامی خبر داد و افزود: راه اندازی پلیس گمرک در تسهیل انتقال بار در فرودگاه نقش موثری دارد.

وی با اشاره به حمایت‌های مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در تامین تجهیزات امنیتی و نظارتی فرودگاه‌ها، گفت: به تازگی تجهیزات امنیتی جدیدی برای فرودگاه ها خریداری شده که به زودی به آنها اختصاص داده خواهد شد، امیدواریم که با تامین تجهیزات به روز دنیا شاهد بی نیازی به بازرسی‌های بدنی و استفاده از سیستم‌های کنترل نامحسوس در فرودگاه‌های کشور باشیم.

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور همچنین از توفیق در افزایش کشفیات مواد مخدر و نیز رشد کشف قاچاق کالا و ارز در فرودگاه‌های کشور در 6 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

سردار مهری از پلیس فرودگاه به عنوان پلیس و خادم شبانه روزی مردم ایران یاد کرد و افزود: پلیس فرودگاه در فرودگاه‌های دارای مسافر خود را مسؤول اصلی امنیت و حفظ جان مسافران و نیز نگهبان تجهیزات کمک ناوبری می‌داند و حتی در فرودگاه بدون مسافر نیز حافظ دایمی تجهیزات ناوبری است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.