جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 22087
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,112,420

افتتاح طرح‌های جدید با هدف پایداری شبکه برق پایتخت (سه شنبه 1398/07/16)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران با تشریج جزئیات طرح های جدید برقی در تهران، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه ها شرایط شبکه برق، پایدار خواهد شد.

غلامرضا خوش خلق روز سه‌شنبه در مراسم افتتاح طرح‌های برقی این شرکت با حضور وزیر نیرو افزود: در ۲ تا ۳ سال گذشته با وجود همه سختی‌ها نزدیک به ۶۰۰ کیلومتر کابل کشی در تهران انجام شده که کاری بزرگ است.

وی اضافه کرد: کار کابل‌کشی به دلیل ممانعت شهرداری فقط شب‌ها ممکن است و همین موضوع  سختی کار را بیشتر کرده است.
مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای تهران میزان رشد بار شبکه در تهران را ۴ درصد عنوان کرد و گفت: تابستان امسال با مصرف ۱۱هزار مگاوات برق پیک مصرف در تهران پشت سر گذاشته شد.
خوش خلق به افتتاح طرح های برقی این شرکت اشاره کرد و گفت: طرح افزایش ظرفیت پست ۲۳۰/۶۳  کیلوولت شوش یکی از این طرح ها است که به دست وزیر افتتاح شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ ای تهران گفت: این پروژه با هزینه ‌ای بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال و با هدف تعدیل بار ترانس‌ها و پایداری شبکه احداث شده است.
خوش‌خلق افزود: پست برق شوش پیش از این دارای دو ترانسفورماتور بوده که در طرح موجود با افزودن یک ترانسفورماتور دیگر به آن، ظرفیت پست ۱۸۰ مگاولت آمپر ارتقا یافته است.
وی با بیان اینکه ارتقای این پست با استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی انجام شده است، اضافه کرد: با بهره‌برداری از این پروژه شرایط شبکه، پایدار خواهد شد.
خوش خلق خاطرنشان ساخت: پست برق شهدا از نوع AIS با سیستم کنترل DCS  است که با هدف نوسازی و افزایش ظرفیت پست ۶۳.۲۰ کیلوولت شهدای قدیم به مرحله برق‌داری رسیده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.