جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 18968
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,109,301

شرایط پرداخت تسهیلات به خانه‌های قدیمی اعلام شد (چهارشنبه 1398/07/17)

ایرنا:
مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن جدیدترین جزئیات از شرایط پرداخت تسهیلات از محل اوراق «تسه» به آپارتمان‌های با سن بنای بیش از ۲۰ سال را از محل اوراق اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی بانک مسکن،محمد حسن مرادی با اشاره به اینکه امکان پرداخت سقف تسهیلات از محل اوراق حق تقدم تسهیلات مسکن (تسه) برای املاک با سن بنای تا ۲۵ سال میسر شده است، گفت: این امکان تا پیش از این برای املاک تا سقف سنی ۲۰ سال ساخت از تاریخ صدور پروانه وجود داشت.

وی مهم‌ترین علت اتخاذ این تصمیم را جبران پایین بودن نسبت تسهیلات پرداختی به ارزش ملک عنوان کرد و توضیح داد: اکنون نسبت تسهیلات پرداختی به ارزش آپارتمان‌های مسکونی کاهش چشمگیری یافته و این نسبت در پایین‌ترین حد خود قرار دارد. از طرفی به دلایل متعدد در حال حاضر امکان

افزایش سقف تسهیلات وجود ندارد. از این رو بانک مسکن با اتخاذ این تصمیم شرایط را برای تسهیلات‌گیرندگان تسهیل کرده تا بتوانند برای املاک قدیمی‌تر نیز از تسهیلات اوراق استفاده کنند.

مرادی تاکید کرد: هر دستگاه آپارتمان قدیمی امکان استفاده از تسهیلات بانک مسکن را نخواهد داشت و افزود: باید قطعیت یابد که ملک از استحکام بنا برخوردار است و آیین‌نامه ۲۸۰۰ (طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله) در ساخت آن رعایت شده است.

مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن یادآور شد: تمام تسهیلات بانک مسکن اعم از تسهیلات از محل اوراق، صندوق پس‌انداز مسکن یکم و حساب پس انداز مسکن جوانان تا سقف حداکثر ۸۰ درصد ارزش ملک قابل پرداخت است به این معنا که چنانچه سقف تسهیلات از ۸۰ درصد ارزش کارشناسی ملک

بیشتر باشد در این صورت میزان تسهیلات پرداختی کمتر از سقف خواهد شد و در موارد بسیار نادری ممکن است تقاضای دریافت سقف تسهیلات به دلیل اینکه ارزش ملک پاسخگوی شرط یاد شده را ندارد، با پاسخ منفی روبرو شود.

مرادی با بیان اینکه با تغییر شرط سنی بنا برای استفاده از تسهیلات اوراق، تغییری در اقساط پرداختی تسهیلات‌گیرندگان رخ نمی‌دهد، در عین حال به یک حالت استثنا اشاره کرد که طی آن ممکن است دوره بازپرداخت تسهیلات مذکور برای املاک قدیمی‌ساز به زیر ۱۲ سال کاهش یابد و در نتیجه رقم اقساط ماهانه آنها افزایش یابد.

وی توضیح داد:براساس رویه در تمام انواع تسهیلات بانک مسکن، مدت بازپرداخت تسهیلات مسکن نباید از سه‌چهارم عمر مفید باقی‌مانده ساختمان بیشتر باشد و عمر مفید بنا نیز توسط ارزیاب بانک که از شعبه برای بازدید ملک مراجعه می‌کند، تعیین می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.