جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 15567
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,105,900

فروش ۹ میلیارد یورو ارز صادراتی در سامانه نیما (یک شنبه 1398/07/21)

اقتصاد ایران:
آمار رسمی بانک مرکزی از فروش ۹ میلیارد یورو ارز صادراتی در سامانه نیما خبر می‌دهد؛ در حالیکه برای واردات، ۷.۷ میلیارد یورو تخصیص یافته است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، قلب تامین مالی ارزی کشور، همچنان در سامانه نیما می‌تپد؛ سامانه‌ای که نمایه دقیق آماری از وضعیت واریز و برداشت ارزهای حاصل از صادرات را به دقت ارایه داده و وضعیت ارزی کشور را رصد می‌کند. اکنون سامانه نیما به کانون تامین ارز واردات کالاهای اساسی و غیر اساسی تبدیل شده و تا اینجای کار، توانسته عملکرد نسبتا دقیقی را برجای بگذارد.

طبق آخرین آمار درج شده در سامانه نیما، ۹ میلیارد یورو ارز صادراتی از اول فروردین تا ۲۰ مهرماه ۹۸ وارد این سامانه شده که در مقابل، برای حدود ۷.۷ میلیارد یورو نیاز وارداتی نیز تامین ارز از این سامانه صورت گرفته است، پس یک حساب سرانگشتی نشان می‌دهد که در شرایط کنونی، سامانه نیما هنوز هم ۱.۳ میلیارد یورو ذخیره دارد؛ به این معنا که ارز صادراتی به طور کامل واردات را پوشش داده و بخش عمده‌ای از بار دولت را برای تامین منابع ارزی به دوش کشیده است.

بر اساس آمار، مجموع معاملات فروش ارز صادراتی در سامانه نیما از اول فروردین ۹۸ تا ۲۰ مهرماه ۹۸ معادل ۹ میلیارد و ۴ میلیون و ۱۶ هزار یورو انواع ارز بوده که در مقابل، مجموع معاملات خرید ارز بابت واردات معادل ۷ میلیارد و ۷۰۳ میلیون و ۳۱۰ هزار یورو انواع ارز بوده است.

آنگونه که معاملات نشان می‌دهد، میانگین نرخ خرید دلار در بازار ثانویه(نیما) ۱۰ هزار و ۷۹۸ تومان و میانگین نرخ خرید یورو نیز ۱۱ هزار و ۸۶۲ تومان بوده و تا حدود زیادی به نرخ بازار آزاد و صرافی‌های بانکی نزدیک شده است؛به این معنا که دیروز (۲۰ مهرماه ۹۸) بر اساس اعلام رسمی صرافی‌های بانکی، نرخ خرید هر دلار آمریکا(اسکناس) ۱۰ هزار و ۴۰۰ تومان و هر یورو(اسکناس) نیز ۱۲۵۰۰ تومان بوده است؛ اگرچه بیشتر معاملات در سامانه نیما را حواله‌های ارزی تشکیل می‌دهند.

همچنین میانگین نرخ فروش دلار در بازار ثانویه ۱۰ هزار و ۷۹۴ تومان بوده و در مقابل نرخ فروش هر یورو نیز در این بازار به ۱۱ هزار و ۸۵۹ تومان رسیده است؛ در حالیکه صرافی‌های بانکی روز گذشته این نرخ‌ها را به ترتیب ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان و ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان به ثبت رسانده اند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.