جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 13848
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,104,181

پیش‌بینی ۳۳ هزار میلیارد تومان افزایش حقوق در بودجه سال آینده (سه شنبه 1398/07/23)

ایرنا:
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: سال آینده حداقل ۳۳ هزار میلیارد تومان به عنوان افزایش حقوق بین شاغلان و بازنشستگان توزیع می‌شود.

محمدباقر نوبخت روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: ۱۳ هزار میلیارد تومان پاداش بازنشستگی و ۶ هزار میلیارد تومان برای همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز تصویب شده است.

وی با تاکید بر توجه دولت بر پرداخت حقوق و مزایای پرسنلی اظهار داشت: در شرایط تحریم های بی نظیر علیه کشور، امسال ۱۳ هزار میلیارد تومان مطالبات گندم کاران به صورت کامل پرداخت شد.

وی اضافه کرد: همچنین بر اساس تبصره ۱۴ قانون بودجه، دولت باید یارانه سه دهک معادل 24 میلیون نفر را قطع کند که وزارت رفاه مسوولیت شناسایی و حذف این خانوارها را برعهده دارد.

نوبخت این مهم را بسیار حساس دانست و گفت: به نظر می رسد حذف یارانه غیرنیازمندان کار دشواری است و باید دقیق انجام شود.

وی همچنین ارزیابی خدمات پساسیل در لرستان را از اهداف سفر خود برشمرد  و گفت: تاکنون بیش از هفت هزار میلیارد تومان برای جبران خسارات و هشت هزار میلیارد تومان نیز توسط نظام بانکی پرداخت شده است.

وی ادامه داد: یکهزار و ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات و  ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبارات و کمک بلاعوض نیز در لرستان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: ۶ ماهه امسال از محل اعتبارات دولتی ۲۹ هزار میلیارد تومان برای طرح های عمرانی پرداخت کرده ایم که بیش از ۶۷ درصد تعهد است.

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص تامین اعتبار آزادسازی قلعه فلک الافلاک به صورت اوراق مالی توضیح داد: در سال جاری  بیش از ۴۴ هزار میلیارد تومان از ۳۸۶ هزار میلیارد تومان از طریق اوراق مالی انجام می شود که اجرای طرح های عمرانی به این روش در اولویت قرار دارد.

نوبخت تاکید کرد:‌ برای حل مشکل تخصیص آب لرستان نیز مقرر شده  کمیته ای با حضور معاونت امور زیربنایی برنامه و بودجه، مسوولان استان و وزارت نیرو ایجاد و این مشکل رفع شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.