جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 9007
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,099,340

فعالیت ۲۰۰ شرکت با اشتغالزایی ۷۵ هزار نفر در صنعت ماشین سازی و تجهیزات (سه شنبه 1398/07/30)

ایرنا:
رییس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران گفت: در حوزه ماشین سازی و تجهیزات صنعتی ۲۰۰ شرکت بزرگ وجود دارد که ۷۵ هزار نفر در ۱۶ استان کشور در این شرکت‌ها مشغول به کار و فعالیت هستند.

به گزارش روز سه شنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «امیرعباس اختراعی» در مراسم امضای تفاهم نامه داخلی سازی تجهیزات صنایع پتروشیمی در راستای نهضت ساخت داخل در محل وزارت صنعت، افزود: ماشین سازی جزو پنج رشته نخستی است که برای شکوفایی بیشتر آن به توجه بیشتر نیاز داریم.

وی با بیان اینکه در جهان، ماشین‌سازی را به عنوان پیشرو و نیرو محرکه صنعت می‌شناسند، ابراز امیدواری کرد بتوانیم با الگوبرداری از واحدهای پتروشیمی موجود در شرکت‌های EPC، امکان بهبود و توسعه فعالیت‌های موجود را فراهم کنیم.

در این مراسم، رئیس مرکز ساخت داخل، ماشین‌سازی و تجهیزات وزارت صنعت نیز گفت: باید از ظرفیت‌های فرهنگی و مشارکت مردم برای توسعه تولید استفاده کنیم.

«سید محمدمهدی هادوی» بیان کرد: ساخت داخل بحث ملی است و فقط مختص وزارت صنعت نیست.

وی با اشاره به اینکه صنعت، قسمت های سخت افزاری، نرم افزاری و مغزافزاری دارد، افزود: در بخش نرم‌افزاری، انجمن‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی و تخصصی باید پای کار بیایند و در بخش مغزافزاری ۶‌هزار نخبه برای بهبود کیفیت و نوآوری و شکوفایی تولید بسیج شوند.

برپایه این گزارش، تفاهم‌نامه امروز بین شرکت‌های آذرآب اراک و ماشین سازی اراک با شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت در راستای داخلی‌سازی تجهیزات صنایع پتروشیمی به ارزش ۶۰ میلیون یورو منعقد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.