جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 9183
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,099,516

برای خرید رب گوجه، کد بورسی بگیرید! (چهارشنبه 1398/08/01)

ایسنا:
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اعلام کرد: رب گوجه فرنگی حاصل از فرآوری گوجه فرنگی های خریداری شده به صورت حمایتی از کشاورزان در روزهای آتی توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در بورس کالای ایران عرضه خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسین شیرزاد با اشاره به اینکه در سال جاری، سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به منظور جلوگیری از ضرر و زیان گوجه کاران و تعدیل قیمت این محصول به نفع تولید کنندگان و مصرف کنندگان با مجوز وزارت جهاد کشاورزی و کارگروه تنظیم بازار کشور مبادرت به خرید حمایتی گوجه فرنگی مازاد نیاز بازار کرده است، افزود: این محصول پس از فرآوری در کارخانجات رب سازی معتبر کشور و تبدیل به رب گوجه فرنگی با کیفیت و مطابق استانداردهای ملی و بین المللی طی روزهای آینده از طریق تالار فرعی بورس کالای ایران در معرض انتخاب خریداران قرار خواهد گرفت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: متقاضیان می توانند از طریق کارگزاری های عضو بورس کالای ایران، بدوا نسبت به اخذ کد معاملاتی و سپس خرید این کالا اقدام کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.