جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 6941
ميانگين بازدید: 61517
بازديد کل: 166,097,274

صنعت برق به بودجه نفتی متکی نیست (پنج شنبه 1398/08/09)

ایرنا:
وزیر نیرو از گردش ٢٣ هزار میلیاردی صنعت برق کشور خبر داد و گفت: متکی به بودجه نفتی نیستیم.

رضا اردکانیان روز پنجشنبه در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه صنعت برق در جمع خبرنگاران گفت: نمایشگاه امسال با حضور وزیر برق سوریه و مقاماتی از عراق و ارمنستان افتتاح شد.

وی افزود: بیش از ٤٦٠ شرکت تولید کننده ایرانی و ٣٦ شرکت خارجی از ١٣ کشور در این نمایشگاه حضور دارند و علاوه بر روسیه و چین باقی شرکت ها از کشورهای اروپایی هستند.

وی با ابراز امیدواری از اینکه شاهد رشد و رونق این صنعت زیربنایی باشیم ادامه داد: دست اندرکاران صنعت برق و انرژی حضور فعالی در بازارهای منطقه دارند.

اردکانیان خبر داد که ایران در آستانه تحقق یکی از مهمترین تحولات در ارتباط با بازسازی و توسعه صنعت برق عراق است.

وزیر نیرو گفت: امیدواریم از این فرصت برای ارتباط نزدیکتر و توسعه پایدار منطقه که پیش شرط صلح پایدار است برسیم.

اردکانیان در خصوص برنامه وزارت نیرو بعد از کاهش وابستگی بودجه به نفت به خبرنگاران گفت: حتی زمانی که بودجه بر پایه نفت نوشته می شد ما متکی به منابع داخلی بودیم؛ حدود ٢٣ هزار میلیارد گردش مالی صنعت برق کشور است و این صنعت متکی به منابع خود و صادرات تحهیزات مهندسی است.

اردکانیان گفت: در بازارهای منطقه جایگاه داریم و همین باعث می شود نگرانی از بابت بودجه نداشته باشیم.

وی در خصوص سهم وزارت نیرو از بازار اوراسیا نیز گفت: توجه و تمرکز ما روی ٨٦٢ قلم کالایی است که از تخفیف و معافیت تعرفه ای برخوردار است و به دنبال این هستیم که بخش خصوصی تجار و تولیدکننده ایرانی بتواند به صورت راحت تری در بازار اوراسیا نقش آفرینی کند.

اردکانیان گفت: بازار ١٩٠ میلیون نفری کشورهای عضو اوراسیا باید تولیدکنندگان تجهیزات برقی ایران را هم شامل شود که البته در صورت ارائه محصول با کیفیت و قابل رقابت می توانند از این امتیاز استفاده کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.