جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 73863
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,087,859

زمان ثبت‌نام حج ۹۹ اعلام شد (دوشنبه 1398/08/20)

اقتصاد ایران:
در جلسه شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری اعلام شد: ثبت‌نام زائران حج تمتع ۱۳۹۹ از بهمن‌ماه آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، جلسه شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب ـ نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت ـ، علی‌رضا رشیدیان ـ رییس سازمان حج و زیارت ـ و معاونان و مدیران بخش‌های مختلف بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت برگزار شد. در این جلسه موضوع کلیات حج ۹۹ مورد بحث و بررسی قرار گرفت که اکبر رضایی ـ معاون امور حج و زیارت سازمان حج و زیارت ـ اعلام کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته از بهمن‌ماه ثبت‌نام زائران حج ۹۹ را کلید خواهیم زد. بدیهی است بخشی از اقدامات مقدماتی باید پیش از این تاریخ انجام شود.

نواب ـ سرپرست حجاج ایرانی ـ نیز بیان کرد: خوشبختانه ارزیابی‌ای که در خصوص حج تمتع و اربعین ۹۸ صورت گرفت، نشان می‌دهد موفقیت‌هایی وجود دارد. البته برخی مشکلات در این مسیر هست که باید آسیب‌شناسی و بررسی کرد تا برای برنامه‌های سال آینده برطرف شود.

او در ادامه اقدام شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی در حج تمتع و اربعین ۹۸ در اعزام زائران ایرانی را موفقیت‌آمیز دانست و گفت: آمار ثبت‌شده کاهش میزان تأخیر پروازها در مقایسه با سال گذشته را نشان می‌دهد.

علی‌رضا رشیدیان ـ رییس سازمان حج و زیارت ـ هم گزارشی از روند برنامه‌های اجرایی حج تمتع و اربعین ارائه و اظهار کرد: بحث آسیب‌شناسی حج ۹۸ را در استان‌ها انجام داده‌ایم و تا پایان آبان‌ماه این موضوع به نتیجه نهایی خواهد رسید.

 او همچنین درباره وضعیت اعزام زائران به عتبات عالیات یادآور شد: با برقراری امنیت در شهرهای زیارتی، اعزام زائران عتبات عالیات از سرگرفته خواهد شد.

رییس سازمان حج و زیارت همچنین با اشاره به زلزله اخیر در آذربایجان شرقی از ارائه برخی کمک‌های جمع‌آوری‌شده توسط این سازمان در شهرهای زلزله‌زده خبر داد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.