جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 73115
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,087,111

۲۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی کشور به سامانه‌ نوین آبیاری مجهز شد (شنبه 1398/09/02)

ایرنا:
مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری سامانه‌های نوین آبیاری کشور گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده و بخاطر اهمیت موضوع همچنان ادامه دارد.

عباس زارع روز شنبه در نشست مدیران آب و خاک و امور فنی، مهندسی جهاد کشاورزی کشور در یزد افزود: با اقدام‌های امسال تاکنون  ۲ میلیون هکتار از اراضی پایاب منابع آبی کوچک به این سامانه‌ها تجهیز شدند.

زارع با بیان اینکه اجرای طرح آبیاری نوین جزو برنامه های وزارت جهاد کشاورزی است افزود: با اجرای این طرح‌، ۱۵ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی به روش‌های نوین آبیاری روی آوردند.

به گفته این مسئول، با اجرای سامانه‌های نوین آبیاری،  افزایش ۴۴ درصدی راندمان آبیاری ،۳۰ درصدی تولید محصولات کشاورزی و کاهش ۳۰ درصدی مصرف سم و کود در مزارع کشاورزی دیده می‌شود .

زارع به اهمیت اجرای این طرح‌ در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در کشور اشاره کرد و بر پیگیری آن در تمام استان ها تاکید کرد که نقش مهمی در اهداف عرصه کشاورزی دارد.

زمین‌های قابل‌کشت استان ۱۷۰ هزار هکتار است که در حال حاضر به دلیل تداوم ۲ دهه پدیده خشکسالی ، کاهش بارندگی و توسعه کشت گیاهان کم آبخواه ، ۱۱۶ هزار هکتار آن کشت می‌شود و از این میزان ۶۹ درصد مربوط به باغ‌ها و ۳۱ درصد مربوط به زمین‌های زراعی است.

تاکنون نزدیک به ۲۷ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی استان یزد به سیستم‌های جدید آبیاری مجهز شده‌اند.

استان یزد بر پایه سرشماری آبان ماه سال ۱۳۹۵، یک‌میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.

نشست مدیران آب و خاک و امور فنی و مهندسی جهاد کشاورزی استان‌های آذربایجان غربی ، ایلام، بوشهر، خوزستان، خراسان رضوی، سمنان، سیستان و بلوچستان ، قم ، کهگیلویه و بویر احمد، کرمان، لرستان و یزد با هدف برنامه ریزی برای کیفیت بخشی،  اجرای طرح‌های توسعه آبیاری نوین به میزبانی یزد برگزار شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.