جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 61604
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,075,600

کدورت آب با دستگاه ساخت داخل سنجیده شد (دوشنبه 1398/09/11)

اقتصاد ایران:
دستگاه کدورت سنج آب توسط یک شرکت دانش‌بنیان با استفاده از توان و دانش متخصصان کشور طراحی و تولید شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، توحید خراسانی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت توانسته است دستگاهی را طراحی کند که به صورت الکترواپتیک عمل می کند؛ به عبارت دیگر ترکیبی از الکترونیک و اپتیک در این دستگاه به کار برده شده است.

وی درباره چگونگی کارکرد این دستگاه نیز توضیح داد: با استفاده از این دستگاه نوری به آب تابانده می‌شود، سپس این نور با برخورد به آب دچار پراکندگی شده و این دستگاه با استفاده از نرم افزاری که در آن طراحی و نوشته شده است میزان پراکندگی نور را مشخص می‌کند.

این فعال فناور با اشاره به کارکردهای این دستگاه بیان کرد: هر قدر میزان املاح و ذرات موجود در آب بیشتر باشد میزان پراکندگی نور تابیده شده نیز بیشتر خواهد بود و این دستگاه براساس استانداردی که برای آن تعریف شده است میزان پراکندگی نور تابیده شده را محاسبه و میزان کدورت آب را اندازه گیری می‌کند.

به گفته مدیرعامل شرکت دانش بنیان، ۲ کشور آمریکا و آلمان تولیدکننده اصلی این دستگاه هستند که دستگاه ساخت کشور آمریکا چیزی در حدود ۳۰ میلیون و دستگاه ساخت کشور آلمان قیمتی در حدود ۲۰ میلیون تومان قیمت دارند.

وی درباره کاربرد این دستگاه گفت: کاربرد این دستگاه در اداره‌های آب منطقه‌ای و شرکت‌های آب و فاضلاب است که در این مجموعه‌ها سنجش میزان کدورت آب از اهمیت زیادی برخوردار است.

خراسانی با بیان این‌که با تولید این دستگاه برای ۶ نفر اشتغال ایجاد شده است، درباره قیمت تمام شده این دستگاه گفت: قیمت دستگاه کدورت سنج ساخت این شرکت چیزی در حدود ۸ میلیون تومان است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.