جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 55220
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,069,216

ایران تونل استقلال تاجیکستان را تکمیل می‌کند (دوشنبه 1398/09/18)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با اشاره به توافق صورت گرفته بین وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان و وزیر نیروی ایران گفت: مقرر شد کشورمان برای تکمیل تونل استقلال این کشور اقدام‌های لازم را به عمل آورد.

«بهروز مرادی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: تونل پنج کیلومتری استقلال تاجیکستان سال ۱۳۸۵ توسط مهندسان ایرانی ساخته شده و برخی قسمت‌های آن ناتمام باقی مانده بود که در توافقی که در روزهای اخیر بین دو کشور صورت گرفت مقرر شد ایران نسبت به تکمیل روشنایی‌های این تونل اقدام لازم را به عمل آورد.

تونل استقلال که مرکز تاجیکستان را با شمال آن پیوند می‌دهد، به صرف هزینه ۶۰ میلیون دلاری توسط ایران و در مدت سه سال ساخته شد.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با بیان اینکه اکنون روابط ایران و تاجیکستان نسبت به گذشته بسیار مثبت‌تر شده است ادامه داد: بر اساس تاکید وزیر نیرو مبنی بر توسعه روابط با کشورهای منطقه که هم همزبان، مسلمان و همسایه هستند، این شرکت از یک ماه پیش توسعه روابط با تاجیکستان را در دستور کار قرار داده که ماحصل آن امضای توافق نامه مذکور است.

مرادی به  اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری که پنجشنبه چهاردهم آذرماه در تهران برگزار شد اشاره کرد و گفت: در این اجلاس نیز مذاکرات سازنده‌ای با وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان انجام  و مقرر شد ایران در پروژه‌های این کشور حضور یابد.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران ادامه داد: براین اساس قرار است پیمانکاران و مشاوران ایران در مناقصه‌هایی که تاجیکستان در زمینه ساخت و توسعه سد و نیروگاه‌های برق آبی برگزار می کند با استفاده از سابقه شرکت توسعه منابع آب و نیرو شرکت کنند.

مرادی افزود: همچنین مقرر شد اقدام‌های لازم برای صدور خدمات فنی، مهندسی در زمینه نیروگاه‌های برق، آبی و ساخت سد صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: تاجیکستان کشوری پرآب است‌که‌برنامه‌های زیادی برای ساخت و تکمیل سدها و احداث نیروگاه‌های برق آبی دارد و انتظار می‌رود شرکت‌های ایرانی بتوانند سهم مناسبی از این پروژه‌ها را به خود اختصاص دهند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.