جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 55593
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,069,589

خودروهای ناقصِ کف کارخانه در سایپا به صفر رسید (سه شنبه 1398/09/19)

اقتصاد ایران:
مدیرعامل سایپا گفت: تمام ۸۰هزارِ خودروی ناقصِ کف کارخانه سایپا که از ابتدای سال ۹۸ تولید شده‌ بودند، تکمیل و تحویل مشتریان شد و از این به بعد عرضه و تحویل محصولات سایپا، منطبق با میزان تولید خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، سیدجواد سلیمانی افزود: خودروهایی که در انتهای سال 97 و ابتدای سال 98 و تا پیش از اجرای طرح تولید عبور مستقیم در تیرماه، با کسری قطعات تولید شده و به‌صورت ناقص به پارکینگ‌ها منتقل شده بودند، با برنامه‌ریزی، کوشش و همت مضاعف مدیران و پرسنل پرتلاش سایپا، تکمیل شده‌ و به اتمام رسید.

وی بابیان این‌که در حال حاضر تعداد خودروهای تولید شده قبلی سایپا که دارای کسری قطعه بودند به صفر رسیده است، ادامه داد: تمامی پارکینگ‌هایی که خودروهای ناقص کفِ کارخانه سایپا در آنها پارک بودند، تخلیه شده و در حال حاضر هیچ خودروی ناقصی از گذشته در سایپا باقی نمانده است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تأکید کرد: با توجه به تلاش برای اجرای سیاست تولید عبور مستقیم، از این پس تحویل محصولات سایپا به مشتریان، منطبق با میزان تولید خواهد بود و هرچه شرایط برای تولید خودروهای کامل بیشتری فراهم باشد، عرضه خودرو و تحویل به مشتریان هم با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد.

سلیمانی افزود: در ابتدای سه‌ماهه دوم سال جاری، تعداد 80 هزار دستگاه خودرو دارای کسری قطعه در سایپا وجود داشت که با اجرای طرح ملی بومی‌سازی قطعات و حداکثر استفاده از توان داخلی، تأمین قطعات مورد نیاز و تکمیل این خودروها در دستور کار قرار گرفت و این خودروها به دست مشتریان رسید.

مدیرعامل گروه سایپا در پایان افزود: این توفیق با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و با تکیه بر توانایی‌های موجود در کشور و علی‌رغم وجود تحریم‌های سخت و ظالمانه و عدم همکاری بسیاری از شرکای خارجی، افزایش نرخ ارز، افزایش قیمت مواد اولیه و نهاده‌های تولید صورت گرفته است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.