جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 42322
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,056,318

موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن (شنبه 1398/09/23)

ایرنا:
مدیر عامل بانک مسکن از موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن از محل اوراق تسهیلات خبر داد.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی بانک مسکن «ابوالقاسم رحیمی انارکی» به سیاست‌های این بانک برای رونق بخشیدن به بازار مسکن اشاره کرد و گفت: بانک برای تحرک بخشیدن به بازار خرید و فروش مسکن با افزایش قدمت ساختمان‌های مشمول دریافت تسهیلات مسکن از ۲۵ سال به ۳۰ سال ساخت موافقت کرد که خوشبختانه آثار مثبت این سیاست در آمار ماه گذشته مشهود بوده و باعث افزایش چند درصدی تسهیلات پرداخت شده خرید مسکن شده است.

رحیمی انارکی از پیشنهاد بانک مسکن برای افزایش سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات به بانک مرکزی خبر داد و اضافه کرد: بانک پیشنهاد افزایش سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق را به بانک مرکزی داده که با نظر مساعد آن بانک همراه بوده است.

وی گفت: همچنین طرح بانک برای افزایش دوبرابری سقف تسهیلات جعاله مورد موافقت بانک مرکزی واقع شده است و در آخرین جلسه هیات مدیره مصوب شد که در مشارکت مدنی تا ۸۰ درصد هزینه باقیمانده اجرای پروژه از محل اوراق حق تقدم، تسهیلات ساخت مسکن پرداخت شود که این موضوع می تواند به افزایش توان مالی سازندگان و رونق بخش مسکن منجر شود.

رحیمی انارکی به نقش بانک مسکن دراجرای طرح اقدام ملی دولت پرداخت و افزود: بانک مسکن به عنوان بانک اصلی اجرای طرح اقدام ملی انتخاب شده و اکنون با توجه به وضعیت فعلی منابع، پرداخت تسهیلات ۱۴۰ هزار و احد مسکونی را تقبل کرده است که در صورت بهبود وضعیت جذب منابع، امکان افزایش این رقم برای بانک وجود دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.