جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 36108
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,050,104

رکورد تولید برنج در تاریخ زده شد (یک شنبه 1398/09/24)

ایسنا:
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: رکورد تولید برنج در طول تاریخ امسال زده شد.

به گزارش ایسنا، عباس کشاورز در نشست خبری با بیان اینکه از جامعه کشاورزی به خصوص کشاورزان و در راس آنها گندم‌کاران صمیمانه تشکر می‌کنم، گفت: این قشر تلاش و وایثار بسیاری کردند و ما مدیون آنها هستیم و خواهشم این است که کماکان به امر گندم بپردازند، زیرا گندم برای مصرف‌کننده و ساختار کشاورزی مهم است.

برنج امسال رکورد زد

وی ادامه داد: کشور در سال زراعی گذشته با اتفاقات اقلیمی خاصی مواجه شد و علی‌رغم خسارتها اما به تولید هم کمک شد به‌طوری که رشد تولید نزدیک به ۵ درصد در ۶ ماهه اول سال بود و رکورد تولید برنج در طول تاریخ در امسال زده شد که آن هم بخاطر فراوانی آب مخازن سدها بود.

شعار ما، تقویت جبهه تولید

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید جبهه تولید را هرچه می‌توانیم، تقویت کنیم، خاطرنشان کرد: شعار من برای آینده کشاورزی کشور، چه باشم یا نباشم، این است که رویکرد ما تقویت جبهه تولید با لحاظ چند رویکرد باشد. یکی از این رویکردها پایداری است. هیچ اقدامی که به پایداری لطمه بزند نباید انجام شود.  منابع، درآمد کشاورز و قیمت مناسب عرضه جزو ابعاد پایداری است. همچنین رویکرد دیگر در این فضا تقویت امنیت غذایی و ترویج توسعه فضای کسب وکار است که باید با توجه به محدودیت آب انجام شود.

آب عامل محدودکننده است

وی با تاکید بر اینکه کسی در کشاورزی کشور، فارغ از توجه به مساله آب نظریه‌پردازی نکند، گفت: آب عامل مهم و محدودکننده است و نباید برای پایداری سرزمین آب را یکجانبه به نفع خودمان ببینیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.