جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 33224
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,047,220

استاندارد لوازم خانگی در سطح بازار کنترل می‌شود (چهارشنبه 1398/09/27)

ایسنا:
معاون ارزیابی و کیفیت استاندارد سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه نامه‌های متعددی از سوی انجمن‌های تخصصی لوازم خانگی به سازمان ملی استاندارد رسیده که نشان می‌دهد برخی کالاهایی که از مرزهای غیرمجاز به کشور وارد شدند، با استاندارد این کالا انطباق ندارد، از همکاری انجمن صنایع لوازم خانگی و سازمان ملی استاندارد برای نظارت بر ویژگی‌های کیفی این کالاها در بازار خبر داد.

به گزارش ایسنا، مسلم بیات در جلسه امضای تفاهمنامه بین انجمن لوازم خانگی و سازمان ملی استاندارد ایران، با بیان اینکه ارزیابی انطباق با استاندارد کالاها باید طی دو مرحله تولید و بازار صورت می‌گیرد، گفت: ابتدا به صورت رندم تجهیزات در کارخانه‌ها آزمون می‌شود، اما برای اطمینان از استمرار ویژگی‌های کیفی، مرحله دوم نظارت در بازار انجام می‌شود.

وی افزود: با توجه به گستردگی بازار، رصد تمام بازار از سوی سازمان ملی استاندارد امکان‌پذیر نیست؛ بنابراین انجمن‌های تخصصی که واحدهای دارای پروانه استاندارد را نیز می‌شناسند، می‌توانند در رصد ویژگی‌های کیفی در بازار به سازمان ملی استاندارد کمک کنند.

کالاهای وارداتی از مرزهای غیرمجاز استاندارد نیستند

به گفته معاون ارزیابی و کیفیت سازمان ملی استاندارد، تاکنون نامه‌های متعددی از سوی انجمن‌های تخصصی لوازم خانگی به سازمان ملی استاندارد رسیده که نشان می‌دهد برخی کالاهایی که از مرزهای غیرمجاز به کشور وارد شدند، با استاندارد این کالا انطباق ندارد و سلامت و ایمنی جامعه را به خطر می‌اندازد.

بیات بخش اول این تفاهم‌نامه را تبادل اطلاعات بین این دو نهاد، کنترل بازار و حفظ و ارتقاء ایمنی عنوان کرد و گفت: در بخش دوم این تفاهم‌نامه به برگزاری دوره‌های آموزشی در زمینه آزمون کنترل کیفی پرداخته شده است.

وی افزود: ممکن است در مواردی علی‌رغم تلاش یک واحد صنعتی استانداردی برای آن اجرایی نباشد که در این زمینه مقرر شده دوره‌های تخصصی برای واحدهای تولید لوازم خانگی اجرا شود.

معاون ارزیابی و کیفیت سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه ممکن است در مواردی هم نتیجه کنترل کیفی از سوی مدیر کنترل کیفی کارخانه با نتایج آزمون انجام شده از سوی سازمان ملی استاندارد مغایرت داشته باشد، تصریح کرد: علت این مغایرت در موارد زیادی این است که روش‌های تست به درستی از سوی مدیران کنترل کیفی به کار گرفته نشده است‌ که در این زمینه نیز مقرر شده دوره‌های تخصصی برای واحدها برگزار شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد که طی انتقال دانش و تجربیات، امکان بازنگری در استانداردها نیز وجود دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.