جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 29863
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,043,859

معاون وزیر صنعت : فراوانی کالا در کشور وجود دارد (پنج شنبه 1398/09/28)

ایرنا:
معاون امور بازرگانی داخلی وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: در مقطع فعلی فراوانی کالا در کشور وجود دارد و در سطح عرضه هم انبارها در شرایط مطلوبی هستند.

عباس قبادی، چهارشنبه شب در دیدار با رییسان اتحادیه های صنفی در اتاق اصناف تبریز گفت: موضوع نایاب شدن کالا در سطح بازار غیرقابل قبول بوده و با کمک اصناف کالاهای مورد نیاز مردم در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

وی افزود: با کمک و همت اصناف نقشه‌های دشمنان با ابزار تحریم برای کمبود میزان کالاهای اساسی در سطح عرضه نقش برآب شده است.

وی با تاکید بر پذیرش مکانیزم عرضه و تقاضا در بازار، اظهار داشت: مدیریت بازار باید بر عهده بازاریان باشد و ظلم در حق بازاریان در هیچ سطحی قابل قبول نیست.

معاون امور بازرگانی داخلی وزیر صنعت معدن تجارت با اشاره به اینکه آرامش امروز بازار مدیون ایثار اصناف است،  گفت: دخالت در کار اصناف و روند داد و ستد پذیرفته نیست و باید مدیریت بازار به اصناف واگذار شود.

قبادی، اصناف را دلسوز مردم دانست و ادامه داد: قبل از آنکه اقدامی از سوی دولت برای نظارت بر قیمت کالاها انجام شود،  بازاریان با در نظر گرفتن شرایط مردم از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها جلوگیری خواهند کرد.

وی نصب برچسب قیمت بر روی کالاها را ضرورزی دانست و یادآوری کرد: افزایش بهره‌وری و جلوگیری از تخلف در سطح عرضه ضروری بوده و باید در رسیدگی به وضعیت صنوف بدون پروانه کسب و تسهیل دریافت پروانه توسط این واحدهای صنفی تسریع شود.

معاون امور بازرگانی داخلی وزیر صنعت معدن و تجارت از رییسان اتحادیه های صنفی خواست قبل از ارجاع پرونده های تخلف به تعزیرات حکومتی خودشان اقدام به حل و فصل تخلف و جلب نظر مشتری کنند.

قبادی، با اشاره به موضوع تامین و عرضه لاستیک مورد نیاز خودروهای باری سبک و سنگین افزود: در خصوص توزیع و عرضه این محصول هیچ گونه مشکلی وجود ندارد و روسای سازمانهای صمت سراسر کشور می‌توانند در ستاد تنظیم بازار استان ها نسبت به مدیریت و توزیع این محصول اقدام کنند.

وی روز گذشته از انبارهای ذخیره سازی و شرکت های پخش کالا در تبریز بازدید کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.