جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46513
بازديد امروز: 27215
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,041,211

تسویه بدهی تولیدکنندگان با پرداخت پنج درصد اصل و سود تسهیلات دریافتی (شنبه 1398/09/30)

ایرنا:
دبیر ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید کشورگفت: براساس مصوبه جدید این ستاد، تولیدکنندگان باپرداخت پنج درصد اصل و سود تسهیلات دریافتی، یک سال تنفس و تقسیط پنج ساله می‌توانند بدهی خود را تسویه کنند.

به گزارش روز شنبه وزرات صنعت، معدن و تجارت، «میثم زالی» افزود: یک مصوبه مهم در هشتاد و پنجمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آماده اجرا شده که تعیین‌کننده تکلیف بدهی واحدهای تولیدی به بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه بانک‌ها توان محدودی در پرداخت تسهیلات دارند، اضافه کرد: برپایه این مصوبه به واحدهای تولیدی کمک می‌کنیم تا بدهی خود را با کمک دولت بپردازند و همه را از سرفصل بدهکاران غیرجاری خارج خواهیم ساخت؛ بروز این اتفاق، می تواند بسیاری از واحدها را به چرخه تولید بازگرداند.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور خاطرنشان کرد: این مصوبه هفته آینده از سوی شورای پول و اعتبار به بانک‌ها ابلاغ خواهد شد و چنانچه این طرح عملیاتی شود در ۲ ماه پایانی سال شاهد گشایش خوبی در حل مشکلات تولید خواهیم بود.

وی گفت: حدود ۶۰ درصد از مراجعان کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را کسانی تشکیل می‌دهند که برای تعیین تکلیف بدهی بانکی درخواست و مطالبه دارند و چنانچه مصوبه هشتاد و پنجمین جلسه ستاد تسهیل عملی شود بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

پرداخت ۱۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات بهین یاب

این مسوول وزارت صنعت اضافه کرد: ستاد تسهیل، تبصره ۱۸، رونق تولید و نوسازی و بازسازی از راهکارهای حمایتی دولت است که امسال رقمی معادل ۱۱ هزار میلیارد تومان در سامانه بهین یاب ثبت شده که اختصاص یافته و پرداخت شده است.

زالی از عزم جدی مسئولان کشور برای حل مشکلات واحدهای تولیدی خبر داد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون برای ۶ هزار واحد تولیدی و صنعتی استان تصمیم‌گیری شده و با مصوبات ستاد تعدادی از واحدهای مشکل‌دار به چرخه تولید بازگشته و فعال شدند.

وی بیان داشت: در خوش‌بینانه‌ترین حالت نزدیک به ۵۰ درصد مصوبات ستادهای تسهیل در کشور اجرایی می‌شود که چنانچه به همین میزان هم قانع باشیم بخش زیادی از مشکلات حل شدنی است و کارخانه‌ها رونق می‌گیرند.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور اظهار داشت: در شرایط کنونی هیچ واحد تولیدی به دلیل بدهی بانکی، مالیاتی و بیمه‌ای نباید تعطیل شود.

وی گفت: براساس دستور وزیر صنعت در این ستاد، در حال شناسایی قوانین مخل و مانع تولید هستیم و  با برداشته شدن موانع با کمک سران قوا و مجلس، سال آینده در مسیر رفع موانع تولید گام‌های جدی برداشته خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.