جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 22144
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,036,140

تولید ۱۸۴ رقم انگور در همدان/به تعویق افتادن جهانی شدن انگور ملایر (چهارشنبه 1398/10/04)

ایسنا:
همدان مسئول دبیرخانه کمیسیون های تخصصی اتاق بازرگانی همدان از تولید ۱۸۴ رقم انگور در همدان خبر داد و گفت: نمونه های نادری از انگور در استان وجود دارد که به علت عدم اطلاع رسانی به کشاورزان مغفول مانده است.

مسعود عبدالملکی چهارشنبه ۴ دی در کمیسیون آموزش و پژوهش‌های اتاق بازرگانی همدان، با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴۸ رقم انگور در همدان داریم که ۴۰ مورد آن از گونه‌های خارجی هستند، اعلام کرد: پژوهشکده انگور در استان همدان سالانه ۴۰ هزار تن کشمش تولید می‌کند که مبلغ ۵۰ میلیون دلار صادرات دارد.

وی ادامه داد: جهانی‌شدن این محصول به کمک وزارت جهادکشاورزی نیاز دارد، این در صورتی است که حضور نماینگان سازمان جهانی فائو طی هفته گذشته برای جهانی‌شدن انگور ملایر با عدم اطلاع دستگاه‌های دولتی مواجه شده و امر جهانی‌شدن این محصول به تعویق افتاده است.

عبدالملکی یادآور شد: در حال حاضر حفظ بافت سنتی در مزارع انگور می‌تواند به تسریع جهانی‌شدن این محصول کمک کند این در حالیست که کشاورزان تمایل دارند هرچه سریع‌تر مدرنیته شوند.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری برنامه‌های تخصصی در حوزه آموزش در همدان تصریح کرد: تجلیل از ۶۰۰ فعال اقتصادی و همچنین برگزاری نشست کتاب‌خوان از جمله این برنامه‌ها بوده است.

عبدالملکی با بیان اینکه همدان در چهار سال گذشته در نشست سراسری آموزش در کشور رتبه اول را کسب کرده و امسال نیز ۱۸ تا ۲۰ دی‌ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود که استان به‌صورت ویژه دعوت‌شده است، افزود: آموزش‌ها با توجه به نیازسنجی‌هایی که انجام می‌شود در راستای بهبود رونق کسب‌وکار برگزار می‌شود.

این مسئول از انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در زمینه حمایت از محصولات بومی خبر داد و گفت: هر محصولی که شناسایی شود از آموزش ابتدایی تا سیکل نهایی تولید مورد حمایت قرار می گیرد و بدون چالش برای بودجه پیگیری خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.