جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 22010
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,036,006

زمان آزادسازی سهام عدالت مشخص شد (پنج شنبه 1398/10/05)

ایرنا:
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: سهام عدالت حداکثر تا آبان سال ۹۹ آزادسازی می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

علیرضا صالح امروز (پنج شنبه) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آزادسازی سهام عدالت از دستورات رهبر معظم انقلاب است و به طور اجرایی خواهد شد.

رییس سازمان خصوصی سازی، یکی از اهداف اصل ۴۴ قانون اساسی را تشویق مردم برای سرمایه‌گذاری در بورس ذکر کرد و گفت: امیدواریم این امر هر په زودتر با آزادسازی سهام عدالت محقق پیدا کند.

پرداخت سود سهام عدالت از اوایل اسفند

وی در ادامه با اشاره به زمان پرداخت سود سهام عدالت خاطر نشان کرد: امیدواریم از اوایل اسفند سال جاری سود سهام عدالت به مردم واریز شود.

صالح درباره رقم سودی که به حساب مشمولان پرداخت می شود، گفت: رقم دقیق آن در وضعیت کنونی مشخص نیست و باید در ابتدا سود مدنظر از شرکت‌ها دریافت و در انتها به حسابِ دارندگان سهم پرداخت کرد.

رییس سازمان خصوصی سازی گفت: باید تا بهمن ماه صبر کرد تا مشخص شود چه میزان سود به مردم تعلق می‌گیرد اما به طور حتم تا اسفند ماه سود در نظر گرفته شده واریز می شود.

وی ادامه داد: سودهایی که از سوی شرکت‌ها در اختیار ما قرار می‌گیرد برای مردم است؛ بنابر این هر میزان سود به حساب سازمان واریز شود تا رقم آخر به مردم پرداخت خواهیم کرد.

 صالح در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه در ابتدا قرار بود سود سهام عدالت در آذر ماه به حساب مشمولین پرداخت شود در حالی که زمان تعیین شده عقب افتاده است، گفت: شرکت ها هشت ماه فرصت دارند تا سود را در اختیار ما قرار دهند و با توجه به اینکه مجامع آنها در تیرماه برگزار شد تا پایان بهمن فرصت دارند که سود را به حساب سازمان واریز کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.