جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 21746
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,035,742

آرامش در بازار ارز (شنبه 1398/10/07)

ایرنا:
دلار در صرافی‌های بانکی امروز (شنبه) بدون تغییر قیمت نسبت به روز معاملاتی گذشته به بهای ۱۲ هزار و ۹۷۰ تومان فروخته شد.

نرخ ارز پس از نوسان شدید در در هفته های پایانی آذرماه، از میانه هفته گذشته به ثبات رسیده و قیمت‌ها تغییر چندانی نداشته است.

نرخ خرید هر دلار در ساعت ۱۳ امروز در تابلوی صرافی‌های بانکی ۱۲ هزار و ۸۷۰ تومان و فروش ۱۲ هزار و ۹۷۰ تومان درج شد.

نرخ خرید هر یورو نیز ۱۴ هزار و ۱۵۰ تومان و نرخ فروش آن ۱۴ هزار و ۲۵۰ تومان شد.

میانگین بهای هر یورو در روز معاملاتی گذشته در سامانه سنا ۱۴ هزار و ۳۰۲ تومان و هر دلار ۱۲ هزار و ۹۹۰ تومان بود.

همچنین در سامانه نیما در روز معاملاتی گذشته هر حواله یورو ۱۲ هزار و ۸۱۱ تومان فروخته شد، هر حواله دلار نیز ۱۱ هزار و ۳۶ تومان به فروش رسید.

رییس کل بانک مرکزی درباره تحولات بازار ارز  هفته گذشته در حاشیه نشست هیات دولت گفت:دخالتی در نرخ‌ها نداریم، بازار خودش نرخ را تعیین می کند. هیچ اجباری برای صرافی‌ها وجود ندارد.

«عبدالناصر همتی» در واکنش به ادعای دستور بانک مرکزی به صرافی‌ها برای پایین نگاه داشتن قیمت ارز و کاهش دستوری قیمت ارز و سکه، گفت: عرضه توسط صرافی‌های بانکی انجام می‌شود و نرخ خرید و فروش در صرافی‌های بانکی متناسب با بازار است.

وی ضمن تکذیب ادعای دخالت بانک مرکزی که  با زور قیمت را پایین آورده است، خاطر نشان کرد: عرضه و تقاضا در سامانه نیما نیز نرخ حواله ها را مشخص می سازد.

همتی اضافه کرد: نرخ صرافی‌های بانکی از قیمت برخی کانال‌های خبری پایین تراست. اما با وجود قیمت کمتر، خریداری برای آن وجود ندارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.