جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 13627
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,027,623

مردم قیمت‌ محصولات را کنترل کنند (پنج شنبه 1398/10/12)

ایرنا:
رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان از مردم خواست به پویش نصب برچسب قیمت، پیوسته و جلوی تخلف سودجویان را بگیرند.

«حسین ابراهیمی» روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا توضیح داد: این پویش آغاز شده تا از توان مردم برای نظارت و کنترل بازار استفاده شود.

وی با اشاره به ماده ۵ قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان تاکید کرد: تمام عرضه‌کنندگان کالا موظفند قیمت را در محل دید خریدار روی کالا نصب کنند.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: متاسفانه برای عمده مردم هنوز این فرهنگ جا نیفتاده که وقتی کالایی خرید می‌کنند، قیمت آن را رویت و مقایسه کنند. به همین دلیل گاهی در یک مغازه کالایی با بیش از دو یا سه برابر قیمت و اقعی عرضه می‌شود و چون مردم اطلاعی از قیمت واقعی ندارند، اقدام به خرید محصول می‌کنند.

رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان تاکید کرد که اگر مردم به این موضوع حساس شوند و پیش از خرید حتما قیمت را کنترل کنند، جلوی بسیاری از تخلفات توسط سودجویان از شرایط ویژه اقتصاد گرفته می‌شود.

به گفته ابراهیمی، مشتریان می‌توانند در صورت دیدن، تخلف را به سامانه ۱۲۴ و تعزیرات گزارش کنند و پیگیری‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.