جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 13575
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,027,571

حراج اوراق خزانه در بورس، زیر قیمت واقعی (یک شنبه 1398/10/15)

اقتصاد ایران:
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بر اساس گفته پیمانکاران پروژه های عمرانی، اوراق خزانه اسلامی در بورس با تنزیل حداقل ۳۸ درصدی صورت می‌گیرد، یعنی اگر پیمانکاری، اوراق خزانه یک میلیاردی را در بورس عرضه کند، تنها ۶۲۰ میلیون تومان وجه نقد دریافت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حسن خسته‌بند با اشاره به مشکلات کنونی پیمانکاران برای اجرای پروژه های عمرانی در کشور، گفت: یکی از مشکلات اساسی پیمانکاران برای اجرای پروژه های عمرانی، بحث دریافت اعتبارات برای تأمین هزینه های موجود است، در شرایط کنونی بسیاری از پروژه ها به دلیل کمبود بودجه عملا متوقف شده اند.

نماینده مردم بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه دولت به جای پرداخت به روز اعتبارات پروژه های عمرانی، بودجه را در قالب اوراق خزانه اسلامی به پیمانکاران می دهد، حال پیمانکار مجبور است که اوراق را در بورس به فروش برساند تا بتواند با درآمدهای حاصله، هزینه را تأمین کند.

فروش اوراق خزانه اسلامی پروژه‌های عمرانی در بورس با تنزیل 38 درصدی

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: براساس گفته پیمانکاران پروژه های عمرانی، اوراق خزانه اسلامی در بورس با تنزیل حداقل 38 درصدی صورت می گیرد، یعنی آنکه اگر پیمانکاری، اوراق خزانه یک میلیاردی را در بورس عرضه کند، تنها 620 میلیون تومان وجه نقد دریافت خواهد کرد که این مسئله کاملا به ضرر پیمانکاران است.

خسته بند گفت: در شرایط کنونی پیمانکاران برای برعهده گرفتن اجرای پروژه عمرانی درخواست 60 درصد پلوس می دهد، یعنی آنکه به طور مثال پیمانکار با توجه به افزایش قیمت تجهیزات و شرایط دریافت بودجه، درخواست 50 تا 60 درصد اعتبار بالاتر از برآورد انجام شده کارفرما را می دهد.

به گزارش خانه ملت، عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: امروز بسیاری از پروژه های عمرانی به دلیل نحوه اختصاص اعتبارات و بروز مشکلات مالی یکی پس از دیگری متوقف می شوند و این توقف هزینه های اقتصادی بسیاری به کشور تحویل خواهد کرد، از این رو وزارت راه و شهرسازی باید راه کاری را برای پرداخت هر چه بهتر و سریع تر اعتبارات به پیمانکاران تبیین کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.