جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 13660
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,027,656

ایران در مسیر تولید موتورهای برقی گام برمی دارد (یک شنبه 1398/10/15)

ایرنا:
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه هیچ کشوری در جهان به تنهایی نتوانسته خودروی الکتریکی بسازد، گفت:‌ امروز ایران در مسیر تولید موتورهای برقی گام برمی دارد و اخبار خوشی از این بخش در راه است.

 «برات قبادیان» امروز (یکشنبه)‌ در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درخصوص تولید موتورهای برقی و هیبریدی بومی، افزود: پیش از هر چیز برای موفق شدن در این مسیر، باید براساس ارتباط با سایر کشورها کار دنبال شود و در این زمینه شرکت‌های خودروسازی دولتی و خصوصی از جمله ایران خودرو و سایپا اقداماتی انجام داده اند.

وی افزود: موضوع ساخت موتورهای هیبریدی و برقی در کشور مربوط به سال‌ها پیش است، اما مدیران مختلف خودروسازی عقاید متفاوتی در این زمینه داشته‌اند، از جمله برخی مدیران بودجه‌هایی برای آن در نظر گرفتند و بعضی آن را باور نداشتند.

این مقام مسوول ضمن یادآوری رقابت بین خودروسازان برای حضور در بازار، خاطرنشان‌کرد: خودروسازان ترجیح می‌دهند در این ارتباط کمتر اطلاع‌رسانی شود و مشابه این موضوع را در یکی از شرکت ها خارجی هم وجود داشت که مدت چهار دهه اطلاعات مربوطه را منتشر نکرد، اما بعد خودروهای الکتریکی مختلف و متنوعی را به بازار مصرف عرضه کرد، درحالی که رقبا سرمایه گذاری مشابهی داشتند.

قبادیان یادآور شد: بررسی شرکت‌های داخلی حاکی است برخی شرکت‌ها نظیر «مپنا» در سال‌های گذشته روی موتورهای الکتریکی به صورت قطعات منفصله کارهایی انجام دادند.

وی تاکیدکرد: نباید از سوخت فسیلی برای تولید برق استفاده شود و سپس بخواهیم موتور خودروهای الکتریکی و هیبریدی را به گردش درآوریم، بلکه باید از نور خورشید حداکثر استفاده را انجام داد.

این مقام مسوول افزود: ‌با توجه به اقدام‌ها و فعالیت‌های زیادی که شرکت‌ها به صورت جداگانه یا با همکاری یکدیگر در این زمینه انجام داده‌اند، آینده این موضوع روشن است.

قبادیان ضمن تایید کمبود زیرساخت‌ها در این زمینه، خاطرنشان کرد: امید می‌رود بتدریج مشکلات تامین زیرساخت‌ خودروهای برقی و الکتریکی نظیر ایستگاه‌های شارژ و هماهنگی وزارت نیرو با شهرداری‌ها و غیره حل‌وفصل شود.

وی تاکیدکرد:‌ مزایای فراوانی برای این قبیل خودروها تشریح شده و چنانچه دولت های پیشین  برای آن برنامه ملی ارایه می‌دادند و چشم انداز تعریف می‌کردند، اکنون وضعیت مطلوبتر بود.

معاون وزیر صنعت یادآورشد:‌ هنگام حضور «محمد شریعتمداری» (شهریور۹۶ تا پایان مهر ۹۷) در وزارت صنعت، برنامه راهبردی خودروهای الکتریکی نوشته و به  روز شد، اما نبود ثبات مدیریتی در دو خودروساز بزرگ کشور، این برنامه‌ها را شکل اجرایی به خود نگرفت.

وی، یکی از گلوگاه‌های اصلی تولید و توسعه خودروهای الکتریکی و حتی موتورسیکلت و دوچرخه الکتریکی در کشور را تامین باتری آنها برشمرد که با وجود ادعای برخی شرکت‌های مطرح داخلی، اما در عمل در این حوزه ضعف داریم.

قبادیان گفت:‌ فناوری این باتری‌ها در گذشته متعلق به ژاپنی ها و برخی کشورهای اروپایی بود، اما امروز این فناوری در اختیار چینی‌ها قرار گرفته و تولید اتوبوس‌های الکتریکی از سوی شرکت خودروسازی BYD چین نیز مشاهده می شود.

وی افزود: ظرفیت ساخت اتوبوس‌های برقی در کشور و در یک شرکت داخلی وجود دارد و پیشنهاد آن در سال‌های گذشته به این خودروساز داده شده بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.