جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 13523
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,027,519

اجاره هواپیمای در حدنو برای نوسازی ناوگان ایران (دوشنبه 1398/10/16)

ایسنا:
برخی از شرکت‌های هواپیمایی داخلی در حال رایزنی برای اجاره هواپیماهای دست دوم با سال ساخت پایین و تقریبا نو هستند تا از این طریق مشکل تامین و نوسازی ناوگان را تا حدودی در صنعت هوانوردی حل کرده باشند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر حدود ۲۲۰ فروند هواپیما در ناوگان هوایی کشور در حال عملیات بوده که به گفته سیاوش امیر مکری -مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور- عمر آن‌ها  به صورت متوسط حدودا بین ۱۹ تا ۲۰ سال است. البته در دوره برجام ایران قراردادهای متعددی با سازندگان بزرگ هواپیما از جمله بوئینگ و ایرباس برای ورود هواپیمای جدید و نوسازی ناوگان امضا شد.

در همان زمان  عباس آخوندی -وزیر سابق راه و شهرسازی- بهمن ماه سال 1394 با حضور در مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح جزئیات پیش‌نویس قراردادهای ایران برای ورود هواپیماهای جدید به کشور، گفت: بر اساس قرارداد با دو شرکت هواپیمایی ایرباس و ای‌تی‌آر، 138 فروند هواپیما برای نوسازی کل سیستم هواپیمایی از سال جاری میلادی وارد ناوگانی هواپیمایی کشور می‌شود اما پس از چندی این قراردادها با خروج ترامپ از توافق کشورهای 1+5 لغو و تعلیق شد و تنها بخش کوچکی از این توافقات فرصت ورود به کشور را پیدا کردند.

یکی از راه‌های تامین و نوسازی ناوگان هوایی اجاره هواپیماست که بر اساس آخرین اخبار و اطلاعات بدست آمده خبرنگار ایسنا برخی از ایرلاین‌های داخلی در تلاش برای اجاره هواپیماهای دست دوم با عمر چند ساله و تقریبا نو هستند تا بتوانند از این طریق به اهداف خود دست پیدا کنند.

هواپیماهای در حال توافق از انواع کوچک و پهن پیکر است که البته فرآیند مذاکرات ایرلاین‌ها همچنان ادامه دارد و در صورت قطعی شدن و واردات این هواپیماها شاهد رونمایی از آن توسط شرکت‌های هواپیمایی خواهیم بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.