جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 6202
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,020,198

برنامه کشت گندم در سطح ۶ میلیون هکتار محقق شد (یک شنبه 1398/10/22)

ایرنا:
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: طبق برنامه ریزی، از آغاز سال زراعی جاری تاکنون در سطح نزدیک به ۶ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی، گندم کشت شده است.

به گزارش یکشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «اسماعیل اسفندیارپور» در هفتاد و سومین جلسه کمیته فنی گندم درباره آخرین وضعیت سطح زیرکشت گندم افزود: از آغاز سال زراعی جاری تاکنون، در مجموع در سطح پنج میلیون و ۹۶۸ هزار و ۸۷۱ از اراضی کشاورزی کشور، گندم کشت شد که از این میزان حدود یک میلیون ۹۴۰ هزار هکتار گندم آبی و چهار میلیون و ۳۰ هزار هکتار گندم دیم است.

وی بر ضرورت تلاش برای تحقق برنامه تولید بذور گندم طبقات پرورشی، مادری و گواهی شده گندم آبی و دیم تاکید کرد و خواستار ثبت اطلاعات بهره برداران در سامانه پهنه بندی و مدیریت اداره با نظارت کامل معاونین بهبود تولیدات گیاهی و مدیران زراعت شد.

مجری طرح گندم کشور گفت: برای افزایش تولید تشکیل منظم جلسات کمیته پایش پیش آگاهی و مدیریت دقیق کنترل خسارت آفات در خصوص سن گندم، بیماری ها و علف های هرز ضرورت دارد.

وی از تغییر جدول افت مفید و غیر مفید گندم در سال زراعی جاری خبرداد و تصریح کرد: همچنین اندازه الک‌های خرید گندم که از ( ۲ در ۲ میلیمتر) به (۱.۷ در ۲ میلیمتر) تغییر یافته است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.