جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 5944
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,019,940

غریب پور: تکرار چندگانه تحریم صنعت فولاد نشانه اقتدار ایران است (دوشنبه 1398/10/23)

ایرنا:
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امروز شاهد تکرار چند باره تحریم صنعت فولاد ایران توسط آمریکا هستیم، این امر نشانه اقتدار کشورمان است.

«خداداد غریب پور» امروز (دوشنبه) در جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران که در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، افزود: بیش از ۷۵ درصد توانمندی فولاد کشور در ظرف ۲۰ سال اخیر محقق شده و این روند در چارچوب افق چشم انداز ۱۴۰۴ تداوم دارد.
آمارها نشان می‌دهد در ۹ ماهه امسال بیش از ۵.۲ میلیون تن صادرات فولاد انجام شد که در مقایسه با دوره مشابه پارسال رشد ۱۹ درصدی را ثبت کرد.
به گفته رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو)، امروز ۹۵ درصد آب در صنعت فولاد در حال بازیافت است، تولید گازهای گلخانه ای این صنعت کاهش یافته و رویکرد به سمت بومی سازی تشدید شده و نهضت ساخت داخل تداوم دارد.
وی ضرورت گردآوری اطلاعات در ارتباط با ماشین آلات وتجهیزات مورد نیاز در صنعت فولاد، به همراه بانک داده هایی دقیق در زمینه تامین کنندگان از نظر قطعات تولیدی را مورد تاکید قرار داد.

غریب پور ضمن یادآوری اینکه مسایل مربوط به صنعت فولاد ابهام دارد، گفت: راه جدیدی برگزیده شده، خودکفایی و ساخت داخل و در واقع بومی سازی در این بخش می خواهد شکل بگیرد، بنابراین مسایل آن ناآشناست نه نسبت به واحد ها شناخت وجود دارد.

وی اضافه کرد: امروز ۵۰۰ میلیون یورو در قالب تامین نیازمندیهای فولاد سازان از یک سو و تامین کنندگان از جهت دیگر با امضای تفاهمنامه بین طرفین کلید می خورد که در واقع بستری برای بومی سازی محسوب می شود.

تفاهمنامه همکاری بین ستاد توسعه اقتصادی دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه تهران و فولاد مبارکه در حاشیه این جشنواره به امضا رسید.

غریب پور اضافه کرد: سازمان ایمیدرو به عنوان یک سازمان توسعه ای ساختار تشکیل داده و مشخصه آن به عنوان یکی از سیاست های تولیدی ، ایجاد ساخت داخل است.

وی ضمن نقد عملکرد جزیره ای در بخش های مختلف، گفت: ضرورت دارد تا عملکرد پروژه ای تبدیل به پروسه شود و اکنون انجمن تولید کنندگان فولاد ایران برنامه رویکرد به ساخت داخل را به عنوان یک جریان همیشگی دنبال می کند و این مهم در تشکل های دیگر نیز باید تحقق یابد.

رییس هیات عامل ایمیدرو خاطرنشان ساخت: اکنون میزان ارزبری صنعت فولاد به ازای هرتن ۸۰ دلار است و باید با سیاست تشویقی برای شرکت های تولید کننده، قطعه سازان در ساخت قطعات بومی، شرکت های دانش بنیان و نیز دانشگاه هایی که ارتباط بیشتری با صنعت دارند، میزان ارزبری را کاهش داد که این مهم در آمارهای سالیانه روند نزولی تا مرحله صفر رسیدن ادامه یابد.

ایران اکنون در بین ۱۰ فولاد ساز جهان جای دارد و پارسال حدود ۲۵ میلیون تن شمش فولادی تولید کرد و امسال انتظار می رود به ۲۶ تا ۲۸ میلیون تن برسد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.