جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 5877
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,019,873

تردد 10 میلیون موتورسلیکت فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در کشور (سه شنبه 1398/10/24)

خبرگزاری فارس:
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران افزایش ضریب نفوذ بیمه را از وظایف صنعت بیمه در کشور عنوان کرد و از تردد 10 میلیون موتورسلیکت فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در کشور خبرداد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سندیکای بیمه‌گران ایران، سید محمد کریمی حضور وزیر اقتصاد را در سندیکا باعث تقویت بخش خصوصی عنوان کرد و اظهار داشت: حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع مدیران عامل شرکت‌های بیمه به معنای آن است که دولت می‌خواهد از بخش خصوصی حمایت کند.

وی همچنین از وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه با توجه به اینکه در کشورهای موفق در حوزه بیمه از این صنعت مالیات ارزش افزوده دریافت نمی شود، صنعت بیمه هم از این پایه مالیاتی معاف شود، ادامه داد: با توجه به اینکه 10 میلیون موتورسیکلت در کشور فاقد بیمه نامه شخص ثالث هستند، عدم دریافت مالیات از بیمه نامه‌ها، باعث ارزان شدن آن می‌شود و موتور سواران که عمدتا اقشار کم درآمد هستند، نیز ترغیب خواهند شد تا نسبت به خرید بیمه نامه اقدام کنند.

کریمی موضوع مالیات بر ارزش افزوده بر بیمه نامه های عمر و زندگی و ماده 38 تامین اجتماعی را از دیگر مسایل مهم صنعت بیمه دانست و خواهان توجه دولت به این دو مقوله شد.

وی با تاکید براینکه صنعت بیمه تاکنون ریالی از بانک ها وام دریافت نکرده است، تصریح کرد: همین موضوع کمک شایانی به دولت و اجزای آن می کند.

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران همچنین با اعلام آمادگی سندیکای بیمه گران ایران برای اجرای صحیح و دقیق وظایفی که به موجب قانون برنامه توسعه مبنی بر کاهش تصدی گری بیمه مرکزی می تواند به این نهاد صنفی واگذار شود؛ از وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان رییس مجمع بیمه مرکزی درخواست کرد که این موضوع در دستور کار این وزارتخانه قرار گیرد.

کریمی همچنین به فعالیت شوراهای هماهنگی شرکت های بیمه در استان ها و لزوم توسعه و حمایت از آنها اشاره کرد و از دژپسند درخواست کرد که کارگروهی جهت بررسی موانع و ارایه پیشنهاداتی برای گسترش ضریب نفوذ بیمه در کشور با همکاری این وزارتخانه، بیمه مرکزی و سندیکا بیمه گران ایران تشکیل شود.

در این نشست تمامی مدیران عامل شرکت‌های بیمه حضور داشتند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.