جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 291
ميانگين بازدید: 60976
بازديد کل: 166,014,287

وزیر اقتصاد:کالاهای لوکس ترخیص نمی‌شوند (دوشنبه 1398/10/30)

ایرنا:
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: محدودیت‌های دولت باعث شده تا ۱۴۰۰ قلم کالا در گمرک باقی بماند و ترخیص نشود.

به گزارش روز دوشنبه خانه ملت، فرهاد دژپسند در پایان جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس در جمع خبرنگاران درباره وضعیت صادرات کالاهای غیرنفتی گفت: بخشی از وضعیت اقتصادی کشور مربوط به تجارت خارجی است و باوجود تمام فشارها و محدودیت‌هایی که دشمن اعمال کرده است، در ۱۰ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسل، حدود ۳ درصد تغییر داشته است، به عبارتی این فشارها نتوانسته اثری بر صادرات غیرنفتی و واردات داشته باشد. 

وی با اشاره به اینکه صادرات و واردات کالاهای غیرنفتی از نظر وزنی ۲۰ درصد رشد داشته و از نظر ارزشی ۳ درصد منفی است، توضیح داد: علت پایین بودن رشد ارزشی کالاهای صادر شده این است که صادرکنندگان اعتقاد داشتند ارزشی که برای کالاهای صادراتی تعیین شده، بالا است بنابراین با در نظر گرفتن صحبت‌های آنان قیمت پایه نسبت به سال گذشته را ۳۰ درصد کاهش دادیم.

وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه صادرکنندگان باید براساس صادرات، ارز را به کشور برگردانند، اضافه کرد: باوجود اینکه قیمت پایه نسبت به سال گذشته، ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد صادرات غیرنفتی از لحاظ وزنی ۲۰درصد رشد داشته است و صادرکنندگان توانستند خوب بازار را در خارج پوشش دهند.

دژپسند درباره دپوی مواد اولیه در گمرک کشور نیز گفت: نگهداشت کالا و مواد قبل از اظهارنامه گمرکی، دپو تلقی نمی‌شود و رسوب مواد اولیه، کالای سرمایه‌ای و مصرفی در گمرکات کشور به میزان ناچیز است، اما یکسری از کالاها با ثبت سفارش وارد گمرک کشور شده‌اند و به دلیل محدودیت‌های که دولت اعمال کرده است امکان ترخیص وجود ندارد و این موضوعی ربطی به عملکرد گمرک ندارد.

وی با اشاره به اینکه محدودیت‌های دولت باعث شده تا ۱۴۰۰ قلم کالا در گمرک باقی بماند و ترخیص نشود، افزود: از این تعداد کالا، مهلت برخی از آن‌ها به اتمام رسیده و برخی دیگر جزء کالاهای لوکس هستند و به همین دلیل نامه‌ای به دولت ارسال کردیم که کالاهای لوکس حذف، معدوم و یا جزو اموال تملیکی شوند، زیرا کالاهای لوکس ترخیص نمی‌شوند و سایر کالاها را دستگاه‌های مربوطه بررسی کند و اگر لازم است عرضه شوند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.