جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 48733
ميانگين بازدید: 61038
بازديد کل: 166,012,675

لزوم گسترش فروش قسطی خودرو (چهارشنبه 1398/11/02)

ایسنا:
یک عضو اتاق بازرگانی تهران معتقد است همان‌طور که در بسیاری از کشورهای توسعه یافته شرایط برای خرید خودروهای قسطی فراهم شده، در ایران نیز این بازار باید گسترش یابد.

محمدرضا نجفی‌منش در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا برای فروش محصولاتی همچون خودرو از درآمدهای آینده افراد استفاده می‌شود به این ترتیب که با فروش لیزینگ و اقساطی خودرو فرد می‌تواند با منابع اعتباری محدودتر، محصول مدنظر خود را خریداری کند.

به گفته وی، در صورت اجرایی شدن چنین شیوه‌ای در ایران می‌توان انتظار داشت که اقشار کم‌درآمدتر بتوانند صاحب خودرو شوند و بازار نیز از چنین گزینه‌هایی استفاده کند.

عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان این‌که برای توسعه بازار فروش اقساطی خودرو باید برخی مقدمات فراهم شود، ادامه داد: یکی از آنها تسهیل شرایط خرید اقساطی خودرو است. در صورتی که سود فروش اقساطی کاهش یابد و مبلغ قسط‌ها پایین آمده و مدت زمان بازپرداخت افزایش پیدا کند، قطعا اقشار مختلف مردم از این گزینه استفاده خواهند کرد.

نجفی‌منش تاکید کرد: در کنار آن بحث گسترش تولید خودرو نیز اهمیت زیادی دارد. در سال‌های گذشته میزان تولید خودروها از میزان تقاضا کمتر بوده و تقریبا تولیدکنندگان داخلی هرچه تولید کرده‌اند از سوی مردم خریداری شده است.

به گفته وی، با بهبود شرایط زیرساختی خطوط تولید خودرو و البته تنوع‌بخشی به آنها می‌توان بازار این صنعت را گسترش داد و از سوی دیگر رضایت خریداران را نیز تامین کرد.

به گزارش ایسنا، با وجود آنکه در سال‌های گذشته فروش اقساطی خودرو از سوی خودروسازان یا برخی شرکت‌های فعال در این حوزه اجرایی شده اما همچنان خرید و فروش نقدی اصلی‌ترین گزینه موجود در بازار ایران است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.