جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 48813
ميانگين بازدید: 61038
بازديد کل: 166,012,755

ایران رتبه سوم تولید عسل جهان را دارد (چهارشنبه 1398/11/02)

ایرنا:
رییس بخش تحقیقات زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت های بی بدیل کشور در زمینه صنعت زنبور داری عنوان کرد: ایران در بین ١٠ کشور برتر تولید کننده عسل دنیا، رتبه سوم را دارد.

غلامحسین طهماسبی روز چهارشنبه در آیین  گشایش  دومین کنگره بین المللی و دهمین کنگره ملی زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور مستقر در کرج افزود:  طبق آمار سازمان خوار و بار جهانی (فائو)  ایران سالانه  ٦٩هزار تن عسل  تولید می کند و رتبه چهارم جهانی دارد  در حالیکه اکنون میزان تولید عسل در ایران به سالانه ۹۰ هزار تن رسیده و  فائو باید این آمار  و رتبه کشورمان را اصلاح کند.

وی با اشاره به مصرف سرانه یک کیلوگرم عسل در کشور گفت: بر خلاف دیگر مواد غذایی مانند گوشت و ماهی  در زمینه  مصرف سرانه عسل شرایط خوبی داریم.

طهماسبی به وجود بیش از هشت میلیون و ٤٠٠ هزار کندو در کشور اشاره  کرد و خاطر نشان کرد: بیش از ٩٠ هزار تن عسل توسط ٨٥ هزار زنبور دار در کشور تولید می شود.

وی در ادامه به اهمیت توسعه صادرات در این بخش اشاره کرد و گفت: اکنون سالانه حدود پنج هزار تن صادرات عسل را  داریم که باید این رقم به بالای ۱۰ هزار تن برسد.

طهماسبی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری دومین کنگره بین المللی و دهمین کنگره ملی زنبور عسل ایران اشاره کرد و خاطر نشان کرد: ١٠٠ مقاله تحقیقاتی به دبیرخانه کنگره ارسال  شد که پس از داوری ها ٨٠مقاله برای ارایه در کنگره توسط هیات داوران انتخاب شده است.

وی ادامه داد: این مقالات در پنج  کمیته به صورت سخنرانی و پوستر ارایه که ٢١مقاله به صورت سخنرانی و ٥٩ مقاله نیز به صورت پوستر هستند.

این همایش در روزهای دوم و سوم بهمن برگزار می شود. همچنین پنج مقاله علمی از کشورهای خارجی به این کنگره رسیده بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.