جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46511
بازديد امروز: 45203
ميانگين بازدید: 61038
بازديد کل: 166,009,145

صادرات 63 قلم محصولات دامی به پنج قاره از جمله آمریکا (یک شنبه 1398/11/06)

خبرگزاری فارس:
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: 63 قلم محصولات دامی کشور به پنج قاره از جمله آمریکا صادر می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علیرضا رفیع‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور امروز در نشست خبری با بیان اینکه 63 قلم محصولات دامی ایران به پنج قاره از جمله آمریکا صادر می‌شود، گفت: در چهار ماه نخست سال 9 هزار تن شیرخام، 16 هزار تن لبنیات، 27 هزار تن میگو، 25 هزار تن پای مرغ، 2 هزار تن آلایش غیرخوراکی به کشورهای دیگر صادر شده است.

رفیع‌پور در پاسخ به اینکه آیا تحریم‌ها پس از عقب‌نشینی آمریکا از برجام بر صنعت حوزه دامپزشکی تأثیر گذاشته است، گفت: اتفاقاً این تحریم‌ها ما را قوی‌تر کرده است چرا که تمرکز ما بیشتر بر تولید داخل معطوف شده و توانسته‌ایم نیازهای نهاده‌ها را کامل تأمین کنیم.

به گفته رفیع‌پور، در سه ماه باقی مانده از سال، تمام ارزهای مورد نیاز واکسن، ریزمغذی، مکمل‌ها دراختیار تولیدکنندگان قرار گرفته است.

وی همچنین گفت: در ایام دهه فجر 15 میلیون رأی گوسفند و بز در کشور علیه تب برفکی واکسیناسیون خواهند شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود اعلام کرد: برنامه ملی تضمین سلامت تخم‌مرغ تدوین شده و به زودی رونمایی خواهد شد و با اجرای این برنامه ملی، کیفیت بهداشتی تخم‌مرغ ارتقا می‌یابد.

وی همچنین از اجرای فاز مقدماتی طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ خبر داد و گفت: این طرح در کشور اجرایی شده و فازهای بعدی آن هم اجرا خواهد شد. با اجرای این برنامه، تمام کشتارگاه‌های کشور رتبه‌بندی شده و با لیبل‌های مخصوصی مرغ‌ها را بسته‌بندی می‌کنند.

وی همچنین از تفاهم نامه با وزارت بهداشت برای نظارت بهداشتی بر توزیع، عرضه و طبخ فرآورده‌های دامی خبر داد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین گفت: سازمان دامپزشکی کشور صدور مجوزهای بهداشتی را به عهده استان‌ها گذاشته و با این کار سرعت کار بیشتر شده است.

به گفته رفیع‌پور، بیماری لکه سفید میگو هم در استان‌های جنوبی کشور کنترل شده و همچنین در مورد بیماری وی‌اچ‌وی، ماهی قزل‌آلا کاهش چشمگیری وجود داشته است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین از کنترل موفقیت‌آمیز بیماری KHV خبر داد و گفت:‌ این بیماری که در حوزه آبزیان در کشور عراق بیماری گسترده‌ای ایجاد کرده بود را ما در مرزها کنترل کردیم و مانع از ورود آن به داخل کشور شدیم.

* یک محصول نانو در حوزه دامی پروانه تولید گرفت

رفیع‌پور همچنین از ورود سازمان دامپزشکی کشور با معاونت علمی رئیس‌جمهور با فعالیت نانو خبر داد و گفت: یک محصول نانو در حوزه دامی پروانه تولید گرفته و 17 محصول هم در مرحله ارزیابی است.

وی همچنین از اجرای طرح ملی کنترل بیماری نیوکاسل خبر داد و گفت: 29 میلیون قطعه طیور در فاز اول واکسینه شدند و فاز دوم در دهه فجر غاز می‌شود و فاز سوم در اردیبهشت ماه سال آینده اجرایی خواهد شد که در مجموع 40 میلیون مرغ در کشور واکسینه می‌شوند که هزینه هر سال 4 میلیارد تومان است.

وی همچنین از همکاری وزارت بهداشت با سازمان دامپزشکی برای برنامه ملی پیشگیری تب مالت در کشور خبر داد و گفت:‌این طرح در حال اجرا است و نتیجه آن اثرات ماندگاری را ثبت خواهد کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.