جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 40286
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,644,938
بررسی موضوع گازسوز کردن خودروها در کمیسیون انرژی مجلس (سه شنبه 1398/11/08)

ایرنا:
موضوع گازسوز کردن خودروهای شخصی و حمل‌ونقل عمومی با حضور کارشناسان و مسئولان وزارت نفت در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بررسی شد.

به گزارش وزارت نفت، «اسدالله قره‌خانی»، به نشست عصر دیروز (دوشنبه، هفتم بهمن‌ماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی که با حضور مسئولان و کارشناسان وزارت نفت درباره آخرین وضع گازسوز کردن خودروها برگزار شد اشاره کرد و گفت: مسوولان و کارشناسان وزارت نفت در این نشست از صرفه‌جویی مصرف بنزین با آغاز طرح سهمیه‌بندی خبر داده و عنوان کردند که برای گازسوز کردن خودروها همچون تاکسی‌ها (اعم از اینترنتی و شخصی)، اتوبوس، وانت و ... برنامه‌های منسجمی وجود دارد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین در این نشست مطرح شد که در بخش نخست اجرای این طرح، برای دوگانه سوز کردن همه تاکسی‌ها اقدام‌هایی انجام شده که این طرح بزودی اجرایی می شود.

به گزارش ایرنا،‌ با امضای قرارد شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بانک ملت،‌قرار است به یک میلیون و 460 هزار خودروعمومی وام بلاعوض برای گازسوز کردن تعلق بگیرد. همچنین در حال حاضر مذاکراتی برای گازسوز کردن خودروهای شخصی نیز در جریان است.

اکنون جایگاه های سی ان جی در سراسر کشور ظرفیتی 40 میلیون متر مکعبی در روز دارند، اما نیمی از این ظرفیت استفاده می شود، بنابراین گازسوز سازی خودروهای عمومی می تواند شرایط استفاده از این ظرفیت خالی را نیز فراهم کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.