جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 40149
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,644,801
رفع نیاز بازار پوشاک از طریق تولیدات داخلی (جمعه 1398/11/11)

ایسنا:
رئیس اتحادیه پوشاک تهران با بیان اینکه نظارت و بازرسی‌های اتحادیه تا پایان ایام نوروز سال آینده ادامه خواهد داشت، گفت: با توجه به رشد کمی و کیفی تولیدات داخلی نسبت به سال گذشته، رفع نیاز بازار ایران از طریق تولیدات داخلی انجام خواهد شد.

ابولقاسم شیرازی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: همچون سالهای گذشته اتحادیه از نیمه اول اسفندماه به مدت یک ماه جشنواره فروش فوق العاده را با مشارکت بیش از ۲۵۰۰ واحد صنفی در شهر تهران اجرایی خواهد کرد.

رئیس اتحادیه پوشاک تهران با تاکید بر اینکه میزان تولید پوشاک داخلی کشور از بعد کمی و کیفی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: بازار در  ایام افزایش تقاضای پایان سال با کمبود مواجه نخواهد بود و نیاز بازار شب عید پوشاک به طور حتم از طریق تولیدات با کیفیت و متنوع ایرانی پوشش داده خواهد شد.

وی تصریح کرد: از ابتدای دی‌ماه نظارتهای پیشگیرانه اصناف و اتحادیه تشدید شد و در اسفندماه نظارتهای کنترلی بر مولفه‌های قیمت و کیفیت بیش از گذشته افزایش می‌یابد.

شیرازی با اشاره به اینکه نظارت های اصناف در راستای حفظ حقوق و رضایتمندی مشتریان است، گفت: بازرسی و نظارتهای اتحادیه که به درخواست مراجع نظارتی همچون نیروی انتظامی پلیس در ماه های گذشته آغاز شده، همچنان ادامه دارد و این نظارت ها در ایام منتهی به ایام عید نوروز تشدید خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.