جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 40492
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,645,144
تولید نفت اوپک به کمترین سطح ۱۰ سال گذشته رسید (شنبه 1398/11/12)

ایرنا:
تازه‌ترین نظرسنجی ماهانه اوپک حکایت از آن دارد که تولید نفت خام اعضای این سازمان در ماه ژانویه ( ۱۱ دی لغایت ۱۰ بهمن) نسبت به ماه دسامبر ( ۱۰ آذر تا ۱۰ دی) روزانه ۶۴۰ هزار بشکه کاهش یافته است.

به گزارش وزارت نفت ، مقدار تولید نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی به پایین‌ترین سطح در چند سال گذشته رسید، در حالی‌ که عربستان سعودی، صادرکننده نخست این سازمان و دیگر اعضا بیش از توافق اوپک و غیراوپک عرضه خود را کاهش دادند و لیبی به دلیل مشکلات داخلی شاهد افت شدید در صادرات نفت خام خود بود.

براساس این بررسی، بطور میانگین، این سازمان با ۱۳ عضو در این ماه روزانه ۲۸ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه نفت تولید کرد که نسبت به ماه دسامبر ۲۰۱۹، ۶۴۰ هزار بشکه کاهش نشان می‌دهد.

با وجود کاهش عرضه، قیمت نفت خام به زیر ۶۰ دلار برای هر بشکه رسیده که دلیل آن نگرانی از شیوع ویروس کرونا در چین و کاهش تقاضا از سوی این کشور گزارش شده است. این موضوع سبب شده اوپک و همپیمانانش درباره برگزاری صدوهفتادوهشتمین نشست فوق‌العاده وزارتی اوپک و هشتمین نشست مشترک اوپک و غیراوپک پیش از موعد مقرر مذاکره کنند.

اوپک، روسیه و دیگر متحدان این سازمان ​​موسوم به «اوپک پلاس» در نشست عادی ۱۷۷  اعضای اوپک و هفتمین نشست وزارتی مشترک اوپک و غیراوپک در آذرماه امسال توافق کرده بودند از یکم ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی روزانه ۵۰۳ هزار بشکه از تولید خود بکاهند.

سهم اعضای اوپک در توافق برای تعمیق کاهش تولید نفت روزانه ۳۷۲ هزار بشکه و سهم کشورهای غیرعضو اوپک ۱۳۱ هزار بشکه بوده است، بر این اساس ۱۰ عضو اوپک باید روزانه یک میلیون و ۱۷۰ هزار بشکه از تولید خود بکاهند، ایران، لیبی و ونزوئلا از توافق کاهش عرضه مستثنا شده‌اند.

۱۰ عضو اوپک برای حمایت از قیمت‌های جهانی نفت خام هم‌اکنون بیش از تعهد به توافق کاهش عرضه از تولید خود کاسته‌اند، میزان پایبندی اعضای اوپک به توافق کاهش عرضه در ماه ژانویه ۱۳۳‌ درصد و پایبندی اوپک و غیراوپک در مجموع ۱۵۸ درصد بوده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.